AKO IZGUBIMO IZBORE, IDEMO NA ULICE! Savo Manojlović otkrio plan svoje organizacije - Briga ih za volju naroda, najavljuju PROTESTE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.04.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaju da ne mogu da pobede, pa već planiraju haos!

AKO IZGUBIMO IZBORE, IDEMO NA ULICE! Savo Manojlović otkrio plan svoje organizacije - Briga ih za volju naroda, najavljuju PROTESTE! (VIDEO)

Foto: Nebojša Mandić

Savo Manojlović, direktor kampanje "Kreni - promeni", a koji je nedavno saopštio da će na predstojeće izbore izaći samostalno, kao id a će biti kandidat za gradonačelnika Beograda, juče je u "Utisku nedelje" govorio o "planovima i vizijama" svog pokreta.

On se, između ostalog, dotakao i teme bojkota, odnosno izlaska na predstojeće izbore 2. juna, ali i dodao da će, ukoliko ih ne dobiju, odmah izaći na ulice.

- Vi ovo možete da sprečite tako što ćete pobediti na izborima. Ja verujem da, ukoliko bi svi izašli, ukoliko bi se svi opozicioni kapaciteti napregli, da bi mogli da izađemo i da pobedimo, Druga opcija je da, ukoliko svi izađu na izbore, tada vi terate režim u krađu i u tom smislu moram reći da teza "ako izađem na izbore, ja dajem legitimitet i legalitet" nije tačna. Zato što ako ne izađe nas dovoljno na ove izbore, oni nemaju potrebe da kradu - kazao je Manojlović u "Utisku nedelje" i dodao: 

- Ovim izlaskom vi možete da ih naterate u krađu, a nakon toga elementima građanske neposlušnosti da ih naterate da ne mogu da sprovedu svoje rešenje. -

 

 

Burno u "Utisku"

Inače, u istoj emisiji došlo je i do verbalnog obračuna dvojice dojučerašnjih saboraca Sava Manojlovića i Borka Stefanovića. 

- Poštujem Vašu odluku da uđete u politiku ali je trebalo da uđete u decembru da ste imali u potpunosti časne namere! A sad bi bio red da se izvinite Mariniki Tepić i našim poslanicama za koje ste rekli da ih je Đilas gurnuo u štrajk glađu dok on sedi u skupštinskoj fotelji i uživa u skupštinskom imunitetu i mandatu! - rekao je Borko Stefanović.

Više pročitajte u tekstu OVDE.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading