NAKON FUDBALSKE USPAVANKE, USLEDILA JE KANONADA GOLOVA: Gosti četvrtom uzastopnom pobedom zakomplikovali situaciju na vrhu tabele!

Autor: Vladimir vorih

Sport

03.04.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava viđena je u Dragocvetu.

NAKON FUDBALSKE USPAVANKE, USLEDILA JE KANONADA GOLOVA: Gosti četvrtom uzastopnom pobedom zakomplikovali situaciju na vrhu tabele!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

U okviru 21. kola Pomoravske okružne lige u Dragocvetu su se sastale ekipe domaćeg Dragocveta i krušarski Moravac 2015, a nakon velike borbe gosti zasluženo odnose bodove, ostvarivši četvrtu uzastopnu prolećnu pobedu, nakon koje ravnopravno ulaze u borbu za plasman u zonski rang takmičenja.

 

Na krilima trijumfa nad ekipama Rudara iz Stenjevca (1:0), tečićke Mladosti (2:1) i Juhora iz Glavinaca (3:2), ekipa iz Krušara j stigla u Dragocvet sa jasnim ciljem da prolećni niz bude nastavljen.

Prvi period igre uglavnom je protekao u velikoj borbi na sredini terena, a može se istaći da su obe ekipe imale po jednu povoljnu priliku, ali su mreže nakon uvodnih 45 minuta igre, ostale netaknute.

Drugo poluvremene započenje velikom šansom fudbalera Moravca 2015, ali kao što to obično biva, kada se prilika propusti, kazna ubrzo stiže. Domaćin je bolje reagova na jednu "ničiju loptu", iznenada se pred napadačima domaće ekipe "otvorio prostor" i realizacija je bila neminovna.

Nakon rezultatskog deficita gosti sve karte bacaju u napad. Ređale su se prilike Moravca 2015, ali pogotka nije bilo sve do 80. minuta susreta. Sjajno je Miloš Ivanković iskoristio jednu dubinsku loptu, usledio je prodor i realizacija za poravnanje rezultata.

Svega nekoliko minuta kasnije beležimo kardinalnu grešku domaćeg čuvara mreže koji je loše ispucao loptu. Ona je stigla do Ivankovića koji po drugi put trese mrežu Dragocveta za potpuni rezultatski preokret.

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

U Krušaru će se ponovo igrati zonski rang takmičenja?

 

Prava fudbalska lepotica viđena je u poslednjim trenucima susreta. Uzeo je Bojan Antonijević loptu na sredini terena, "u slalonu" nanizao nekolicinu domaćih fudbalera i kada je stigao nadomak kaznenog prostora, usledio je udarac i lopta se po treći put našla u mreži domaćina.

- Pomoravska okružna liga, 21. kolo:

Dragocvet (Dragocvet) - Moravac 2015 (Krušar) 1:3 (0:0)

Stadion: u Dragocvetu

Strelci za Moravac 2015: M. Ivanković (2) i B. Antonijević

Ovom pobedom ekipa Moravca 2015 stigla je na korak od samog vrha tabele. Tim iz Krušara trenutno ima dva boda manje u odnosi na lidera Mladost iz Jovca i u nastavku šampionata sledi velika borba za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Zapad.

Odmora za fudbalere Pomoravske okružne lige, nema. Već u sredu5. aprila na programu je vanredno 22. kolo u kojem će ekipa Moravca 2015 dočekati Budućnost iz Milive, dok Dragcvet gostuje u Kolarima, istoimenoj ekipi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading