JUTROS STE SE JEDVA PODIGLI IZ KREVETA?! TO VAM JE OD OVOG VREMENA! Pred nama dani PREPUNI IZNENAĐENJA: Čas obilni pljuskovi, čas LETO

Autor:

Vesti

14.05.2024

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meteoropate mogu osetiti pojačanu nervozu i bolove u kostima.

JUTROS STE SE JEDVA PODIGLI IZ KREVETA?! TO VAM JE OD OVOG VREMENA! Pred nama dani PREPUNI IZNENAĐENJA: Čas obilni pljuskovi, čas LETO

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Vremenska prognoza

Na severu Srbije će danas biti promenljivo oblačno i suvo sa dužim sunčanim intervalima, u ostalim krajevima ujutro i pre podne pretežno oblačno, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod u najnovijoj vremenskoj prognozi.

Krajem dana će iznad većeg dela zemlje biti prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti, osim na jugu i jugoistoku gde će kiša padati i tokom večeri i noći ka sredi. Uveče će na severu Vojvodine biti lokalna pojava kratkotrajnih pljuskova.

Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata i Podunavlju povremeno i jak južni i jugoistočni. Najniža temperatura će se kretati od sedam do 13 stepeni Celzijusa, a najviša od 17 do 22 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, tokom jutra i prepodneva sa kratkotrajnom kišom. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura će se kretati od devet do 13 stepeni, najviša oko 22 stepena.[

Meteoropate mogu osetiti pojačanu nervozu, bolove u kostima

Biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovoljan uticaj na hronične bolesnike. Izvestan oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i psihičkim tegobama. Kod meteoropata najizraženiji mogu biti pojačana nervoza, bolovi u kostima i glavobolja. U saobraćaju je potrebna dodatna opreznost.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading