TRAKTORISTI PROKLIZALI NA BEOGRADSKOJ KIŠI: Lider nastavio sa rasprodajom bodova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutni favorit nije uspeo da stigne do unarepd upisana tri boda, ali je publika mogla da uživa...

TRAKTORISTI PROKLIZALI NA BEOGRADSKOJ KIŠI: Lider nastavio sa rasprodajom bodova!

Foto: FK IMT

Vremenski uslovi u Beogradu nisu pogodovali fudbalskoj igri, ali to nije sprečilo fudbalere IMT-a i Rada da pruže dopadljivu fudbalsku predstavu čijim krajnjim ishodom niti jedni, niti drugi ne mogu biti zadovoljni.

 

Popularni "traktoristi" svakako su očekivali da će bez većih problema stići do bodova u duelu sa ekipom koja ima sve manje nade da se spasi ispadanja u treći stepen srpskog klupskog fudbala, a kako je susret i započeo, teško je bilo ko od oko 300 prisutnih navijača mogao da očekuje da će biti viđena rezultatska drama.

Već u sedmom minutu domaćin stiže do prednosti pogotkom Nikole Vukića, a kaa je pola sata kasnije Aleksandar Lukić duplirao prednost domaćina, činilo se da je pitanje pobednika rešeno.

Na samom početku drugog poluvremena "građevinare" je sustigao novi peh. Sudija Novak Simović je Abregu pokazao drugi žuti karton, pa su fudbaleri Rada u nastavku susreta imali igrača manje u polju, ali se čini da je to unelo dodatni motiv gostima, koji preko Željka Arsiča u 58. minutu uspevaju da smanje prednost favorizovanog domaćina.

Pet minuta pre kraja poslednjeg sudijskog zvižduka Stefan Mitrović trese mrežu Kojića, za konačnih IMT - Rad 2:2.

Foto: facebook.com

Stadion u vojvođanskoj ulici

 

- Prva liga Srbije, 27. kolo:

IMT (Novi Beograd) - Rad (Beograd) 2:2 (2:0)

Stadion: FK Bežanija

Gledalaca: 300

Sudija: Novak Simović

Strelci: N. Vukić 7`, A. Lukić 37`; Ž. Arsić 58`, S. Mitrović 85`

Žuti kartoni: A. Stevanović, M. Luković (IMT); A. Ratković, F. A. Abrego, Đ. Jovanović, F. Nović (Rad)

Crveni karton: F. A. Abrego (Rad)

IMT (Novi Beograd): Kojić, Blagojević (Glišić), Ćirković, džinović, Lukić, L. Luković (Kijevčanin), M. Luković, Radočaj, Savić, Stevanović (Stojanović, Stamenić), Vukić.

Rad (Beograd): Nović, Abrego, Krepaldi (Zonjić), Grašić, Janković, N. Jovanović (Arsić), Đ. Jovanović, Mitrović, Ratković (V. Jovanović), Savić (Bacanović), Živojinović (Stojković).

I pored evidentnog rezultatskog neuspeha IMT ostaje lider prvoligaškog karavana, ali sada "traktoristi" imaju svega tri boda više u odnosu na glavnog konkurenta iz Pančeva. Već u sredu 5. aprila IMT gostuje na Gradskom stadionu u Vršcu gde će pokušati da se vrati na pobednički kolosek.

Sa drge strane, u redovima Rada mogu i moraju biti zadovoljni ostvarenim u duelu sa liderom takmičenja, ali im samo jedan osvojeni bod ne donosi mnogo u borbi za opstanak. I u narednom kolu "građevinare" očekuje težak posao, s obzirom da na stadion "Kralj Petar I" stiže ekipa pančevačkog Železničara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
karton

02.04.2023 09:50

Zeleznicar MORA u Super ligu.