GOLEADA U PROKUPLJU PRIPALA DOMAĆINU: Nišlije ponovo bez sreće - Car Konstantin nikako ne uspeva utakmicu uspešno da privede kraju! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se potvrdilo da nemaju sreće...

GOLEADA U PROKUPLJU PRIPALA DOMAĆINU: Nišlije ponovo bez sreće - Car Konstantin nikako ne uspeva utakmicu uspešno da privede kraju! (VIDEO)

Foto: Sava Jojić

Prethodnog vikenda ekipa niškog Car Konstantina na svom "Bubnju" i pored prednosti od dva gola razlike koji je bio aktuelan desetak minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, nije uspela da zabeleži niti jedan bod u duelu protiv Budućnosti iz Popovca, a prethodnog vikenda slična situacija zabeležena je u duelu sa prokupačkim srpskoligašem.

 

U okviru 20. kola Srpske lige Istok, u subotu 1. aprila, u Prokuplju ekipa OFK Topličanina je dočekala niški Car Konstantin.

Prvi deo utakmice bio je ne tako sadržajan. Ekipa Car Konstantina je već u prvom minutu imala šansu, ali je Jovan Ristić poslao loptu pored gola. Dva minuta kasnije lopta dolazi do Ristića koji je probio po desnoj strani i loptu poslao u šesnaesterac gde je uposlio Krivokapića, ali je on bio je neprecizan i loptu poslao preko gola. 

U nastavku susreta uglavnom se igralo na polovini Topličanina, čuvali su gosti loptu u svom posedu i u 19. minutu posle sjajnog duplog pasa na sredini terena, Ivan Jović se našao u situaciji jedan na jedan sa Novakovićem, prebacio je loptu preko njega i doveo goste do prednosti. Nakon sticanja rezultatske prednosti Nišlije su znalački čuvale prednost, a slobodno se može i reći da su u potpunosti dominirali terenom.

Na isteku pola sata igre Jović je dodao loptu Krivokapiću koji je sjajno prošao po levoj strani i uputio centaršut, ali je Novaković pokupio loptu. Dva minuta kasnije još jedna prilika za Car Konstantin, kada je Jović dugim pasom po zemlji pronašao Ristića, a on je šutirao u donji levi ugao, ali je to osujetio Novaković i uhvatio loptu. 

Imali su gosti u finišu prvog perioda igre još dve izgledne prilike nakon kojih promene rezultata nije bilo, ali je uskoro usledila i kazna za sve navedene promašaje. 

Igrači Topličanina su u 45. minutu stvorili prvu šansu na utakmici i odmah postigli pogodak. Nakon kornera glavom je šutirao Luka Paunović koji pogađa stativu, ali je na odbijenu loptu natrčao Velimir Stanković i postiže izjednačujući pogodak 1:1.

 

 

U nastavku susreta obe ekipe su imale po jednu priliku za postizanje pogotka, a u 77. minutu Nišlije stižu do nove prednosti. Jović je uputio centašut sa leve strane, na drugoj stativi pronalazi Jovana Petrovića koji svoj tim ponovo dovodi u vođstvo

Radost gostiju trajala je svega dva minuta. Golman Car Konstantina pravi prekršaj u svom šesnaestercu i sudija opravdano pokazuje na "belu tačku". Siguran izvođač jedanaesterca bio je Dušan Stojanović koji je po drugi put poravnao rezultat.

Tačka na ovaj susret stavljena je pet minuta pre posledjeg sudijskog zvižduka. Nakon duge lopte Novakovića, ona stiže do Dušana Stojkovića, a on šalje pas prema rezervisti Jovanu Jovanoviću koji vara golmana Perića.

- Srpska liga Istok, 20. kolo:

OFK Topličanin (Prokuplje) - Car Konstantin (Niš) 3:2 (1:1)

Stadion: "pokraj Toplice", Prokuplje

Strelci: V. Stanković 45`, D. Stojanović 79`(11.m), D. Stojković 85`; I. Jović 19`, J. Petrović 77`

Domaći se sada nalaze na desetoj poziciji sa 26 osvojenih bodova i u narednom kolu gostuju Pčinji. Nišlije se nalaze na poslednjoj poziciji sa svega jednim osvojenim bodom i sledeću utakmicu igraju protiv GFK Jagodine na svom terenu

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading