NIŠTA OD KECA U NIŠU: Gosti nakon velikog preokreta odneli bodove - na "Bubnju" se i dalje iščekuje prvi ovosezonski trijumf! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

27.03.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sat vremena igre činilo se da će Nišlije stići do velikog ostvarenja, ali sve što su gradili, palo je u vodu za svega deset minuta.

NIŠTA OD KECA U NIŠU: Gosti nakon velikog preokreta odneli bodove - na "Bubnju" se i dalje iščekuje prvi ovosezonski trijumf! (FOTO GALERIJA)

Foto: Sava Jojić

U okviru 19. kola Srpske lige Istok sastali su se Car Konstantin i Budućnost Popovac na stadionu na Bubnju. Gosti su došli do velike pobede nakon preokreta, pošto su gubili 2:0.

 

Popovčani su držali kontrolu igre tokom prvog poluvremena. Već u 6. minutu su imali odličnu priliku, ali je prečka spasila domaćina. Četiri minuta kasnije, gosti preko Dušana Milanovića stižu do nove izgledne šanse, ali je golman domaćih Miloš Perić bio na visini zadatka.

Već u 16. minutu uzvraćaju i domaći fudbaleri, ali je lopta svoj put završila van okvira gola. Nakon burnog uvoda ušlo se u nešto mirniji tok utakmice u kojem beležimo jedino priliku Car Konstantina u 30. minutu, ali je golman ekipe iz Popovca Dušan Stamenković bio siguran.

Konačno, 41. minut donosi i rezultatsku promenu. Nakon što je Jovan Petrović izveo korner, u šesnaestercu se dobro snašao Aleksandar Lazić koji domaćina dovodi do prednosti. Ujedno je to bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavak meča Budućnost ulazi konkretnije i u 51. minutu dušan Milošević se našao "oči u oči" sa niškim golmanom koji je bravuroznom intervencijom sprečio poravanje rezultata.

Svega sedam minuta kasnije usledio je novi šok za goste. Oprobao je Jovan Ristić svoj razorni udarac sa oko 25 metara, a lopta je prevarivši golmana ekipe Popovca završila u mreži.

Nakon ubedljive prednosti, domaći fudbaleri prepuštaju gostima poptunu terensku inicijativu, ali igrači Budućnosti do samog finiša meča nisu uspevali da nađu pot lopti do mreže Car Konstantina.

 

I kada se činilo da će Nišlije zabeležiti prvu prvenstvenu pobeduu aktuelnoj sezoni, usledio je blickrig gostiju koji u samo deset minuta postižu tri pogotka i stižu do celokupnog plena. 

Sve je počelo u 83. minutu kada je Nikola Mitković udarcem sa distance iznenadio domaćeg golmana. Samo dva minuta kasnije Nikola Spasić poravnava rezultat, da bi u poslednjim trenucima meča veliki radost gostima doneo Mateja Stojnović.

- Srpska liga Istok, 19. kolo:

Car Konstantin (Niš) - Budućnost (Popovac) 2:3 (1:0)

Stadion: "Bubanj", Niš

Strelci: A. Lazić 41`, J. Ristić 58`; N. Mitković 83`, N. Spasić 85`, M. Stojanović 90`

Nakon 19. prvenstvenog kola Car Konstantin ostaje na poslednjoj poziciji Srpske lige Istok sa svega jednim bodom, dok se ekipa Budućnosti nalazi na trećem mestu i svi u Popovcu se nadaju da do kraja takmičenja tim može iz drugog plana da napadne i sam vrh tabele.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading