(NE)OČEKIVANO: Crna serija je prekinuta - Partizan ZABELEŽIO TRIJUMF!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.04.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od susreta koji je odigran tokom prethodnog vikenda, a koji je bio u epicentru interesovanja sportske javnosti, održan je u mestu Gaj u opštini Kovin.

(NE)OČEKIVANO: Crna serija je prekinuta - Partizan ZABELEŽIO TRIJUMF!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša u prva četiri prolena susreta u okviru Područne lige Pančevo zabeležili su tri trijumfa (Partizan Uljma 5:0, Karaš Jasenovo 3:0 i Sloga Banatsko Novo Selo 4:0) i jedan poraz (Sloga Plandište 0:1) čime su načinili značajan napredak na tabeli i u derbi duel 20. prvenstvenog kola ušli su kao favoriti.

 

U Gaju su se sastale ekipe domaćeg Partizana i crveno-belih iz Plandišta, a shodno dosadašnjim ostvarenjima crno-belih, Crvena zvezda je smatrana za apsolutnog favorita. Naime, Partizan iz Gaja, pred navedeni susret, nalazio se u seriji od 13 mečeva u kojima nisu osetili slast pobede, a poslednji put su teren napustili uzdignuta čela 18. septembra prethodne godine kada su u Banatskom Novom Selu u okviru šestog prvenstvenog kola, savladali domaću Slogu rezultatom 1:0.

Prava goleada na igralištu u Gaju viđena je tokom prvih 45 minuta igre, a ovaj period je okončan rezultatom 2:2. Ipak, u nastavku susreta domaćin uspeva i treći put da zatrese mrežu crveno-belih i stigne do važna tri boda čime je u ovom momentu sa 18 osvojnih bodova ne samo prepustio "fenjerašku poziciju" imenjaku iz Uljme, već i napustio zonu ispadanja.

Kada je reč o ekipi Crvene zvezde, niko u Pavlišu ne može biti zadovoljan ostvarenjem u Gaju. Očekivali su crveno-beli da će nastaviti pobedonosni niz, ali golovi koje su postigli Nemanja Olujić i Zlatko Žula nisu bili dovoljni kako bi se izbegao poraz.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Detalj sa derbija u Gaju

 

- PFL Pančevo, 20. kolo:

Partizan (Gaj) - Crvena zvezda (Pavliš) 3:2 (2:2)

U narednom prvenstvenom kolu Crvena zvezda dočekuje Spartak 1911 iz Debeljače, dok će Partizan u Gaju dočekati Slogu iz Banatskog Novog Sela.

- Rezultati 20. kola PFL Pančevo:

Sloga (Banatsko Novo Selo) - BAK (Bela Crkva) 1:1 (1:0)

Potporanj (Potporanj) - Hajdučica (Hajdučica) 3:3 (2:1)

Unirea (Uzdin) - Vulturul (Grebenac) 2:1 (0:1)

Glogonj (Glogonj) - Dolina (Padina) 0:0

Dolovo (Dolovo) - Partizan (Uljma) 4:1 (3:0)

Budućnost (Alibunar) - Sloga (Plandište) 3:3 (0:1)

Spartak 1911 (Debeljača) - Karaš (Jasenovo) 4:1 (0:0)

Partizan (Gaj) - Crvena zvezda (Pavliš) 3:2 (2:2)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading