DERBI U PAVLIŠU SADRŽAJNIJI NEGO U BEOGRADU: Crvena zvezda "petardirala" crno-bele pred oko 300 gledalaca! (FOTO I VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se revanširali za poraz iz prvog dela prvenstva.

DERBI U PAVLIŠU SADRŽAJNIJI NEGO U BEOGRADU: Crvena zvezda "petardirala" crno-bele pred oko 300 gledalaca! (FOTO I VIDEO)

Foto: REPUBLIKA.RS

Ako je beogradski derbi mnogobrojnu publiku razočarao, onda je meč koji je danas odigran u Pavlišu i više nego zadovoljio potrebe navijača.

Republika

Oba tima nalaze se u donjem delu tabele, razlika između ekipa okolo zone ispadanja nije velika, pa je samim tim i ovaj derbi meč imao veliki ulog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Utakmicu su bolje otvorili domaći igrači, imali su loptu u nogama fudbaleri Crvene zvezde, iz poseda su pokušavali da ugroze golmana Pečenovića, ali im to u početku nije polazilo za rukom.

Već u 9. minutu sudija Stefan Đukanović pokazao je žuti karton, opoment je mladi Marko Oslanski u crno-belom taboru.

Vodila se velika bitka na sredini terena, bilo je dosta posla za sudiju, veliki broj prekida.

Inicijativa domaćih isplatila se u 39. minutu kada je mladi Zlatko Žula posle odlične akcije savladao golmana Partizana za vođstvo svog tima.

Bitno pomena u prvom delu igre jeste i javna opomena, opet u gostujućem taboru koju je zaradio Omorac.

 

Posle desetominutne pauze nastavila nije se nešto mnogo promenilo na terenu. Pokušavali su gosti da se trgnu i da izgrade akciju na protivničkoj polovini, ali im to danas nije uspevalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Miljan Kojić je sjajnim udarcem iz slobodnog udarca u 59. minutu povisio na 2:0.

Oba trenera su posle drugog gola na meču krenuli sa uvođenjem igrača sa klupe, rezervisti su se pokazali bolje u domaćem taboru.

U 74. minutu možda i iz najlepše akcije na meču, rezervista Marko Jovanović lob udarcem povećava prednost svog tima na 3:0.

Pet minuta kasnije na asistenciju strelca prvog gola, Đuro Vukomanović, najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku podiže rezutlat na 4:0. 

Konačnih rezultat meča postavljen je u 90. minutu. Rezervista Ognjen Stanimirov, u tom trenutku najmlađi učesnik meča (16 godina), posle dosta obitaka u kaznenom prostoru Partizana sprovodi loptu u mrežu. 

Crvena zvezda (Pavliš) - Partizan (Uljma) 5:0 (1:0)

Crvena zvezda: Kikoš, Oluić, Destani, Pomorišac, Balog, Vukomanović (od 86' Stanimirov), Janković, Kojić (od 70' Jovanović), Žula, Delkić (od 85' Radosavljev), Radak

Partizan: Pečenović, Pobra, Omorac (od 68' Radovanović), Draškić, Jovanović, Banu (od 69' Popov), Stojković (od 81' Sekulić), Oslanski (od 81' Guteša), Gerga, Pešić, Živojnov

Gostujućim igračima po svemu viđenom nije danas bio dan, gotovo da nisu ozbiljnije zapretili golmanu Kikošu.

Ovom pobedom Crvena zvezda je skočila za dva mesta na tabeli i sada sa 15 bodova drži 12. poziciju. Crno-beli sa svojim imenjakom iz Gaja su ispod večitog rivala.

Naša ekipa je sa lica mesta ispratila ovaj derbi susret Područne lige Pančeva, detalje sa meča i kako smo se proveli možete pogledati u novoj epizodi "Nižih liga na Republici". 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading