MEČ KOJI MOŽE DOSTA ZNAČITI ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Crvena zvezda i Partizan na startu prolećnog dela!

Autor:

Sport

02.03.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo kolo prolećnog dela i odmah derbi.

MEČ KOJI MOŽE DOSTA ZNAČITI ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Crvena zvezda i Partizan na startu prolećnog dela!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Derbi je meč drugačiji od ostalih

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana se igra u petak, ali to nije jedini duel crveno-belog i crno-belog tima.

Republika

U okviru PFL-a Pančevo u nedelju se sastaju Crvena zvezda iz Pavliša i Partizan Uljma. Oba tima su dugogodišnji članovi ovog ranga i u nekoliko navrata njihovi mečevi znaju biti jako zanimljivi.

Crveno-beli su za vreme jesenjeg dela prvenstva uspeli da sakupe 12 bodova što je tabeli dovoljno za prvo mesto iznad zone ispadanja. Ekipa Potporanj nalazi se u poziciji koja vodi u niži rang i oni imaju samo bod manje u odnosu na Crvenu zvezdu. Sastav iz Pavliša igrao je dosta promenjivo tokom prvog dela šampionata, niz od pet poraza u mnogome je uticao na njihov plasman.

Iz tabora crveno-belih su povodom susreta za vikend poručili:

- Očekujemo neizvestan meč sa komšijama kao i uvek i neka bolji pobedi. Ekipa je vredno trenirala tokom priprema i u drugi deo sezone ulazimo sa znatno jačim igračkim kadrom.

U Pavliš u nedelju stiže tim Partizana koji sa samo jednim bodom više zauzima i jednu poziciju boljeg plasmana u odnosu na večitog rivala. Pozicija na tabeli crno-belih je takva najviše zbog iste situacija kao i kod Crvene zvezde, serija od sedam poraza zabeležena je tokom jesenjeg dela prvenstva.

Iz redova Partizana su povodom meča poručili:

- Nadamo se će nedeljni meč opravdati epitet derbija i da će svi prisutni uživati u igri. Neka pobedi fudbal i bolji tim u tom trenutku, želimo pre svega da prođe sve bez povreda na obe strane i da pokažemo šta i koliko možemo. 

Oba tima nisu bila golgeterski opredeljena tokom prvog dela sezone, blizu su proseka od jednog gola po meču, ali dosadašnji derbi susreti garantovali su golove, pa se svi nadaju da će tako biti i ovoga puta.

Prvi susret Partizana i Crvene zvezde završen je pobedom crno-belih na domaćem terenu rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading