KOMŠIJSKI DERBI: Hajdučica stiže u Alibunar i želi da se revanšira ekipi Budućnosti za poraz iz prvog dela!

Autor:

Sport

01.03.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi susret je završen sa čak osam golova.

KOMŠIJSKI DERBI: Hajdučica stiže u Alibunar i želi da se revanšira ekipi Budućnosti za poraz iz prvog dela!

Foto: FK Hajdučica

Ekipa iz Hajdučice već četiri godine takmiči u PFL-u Pančevo, i gotovo na kraju svake sezone nalaze se u u gornjem delu tabele. 

Republika

Na zimsku pauzu ove godine Hajdučica je otišla sa učinkom 8-1-6 što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli, koju drže sa 25 bodova. Start sezone nije bio baš najbolji, posle prvih četiri kola ekipa je imala samo jedan bod pored svog imena, ali su rezultati do kraja jesenjeg dela bili i više nego dobri. Na 11 mečeva do kraja polusezone zabeležili su osam pobeda i samo tri poraza. 

U nedelju će na otvaranju prolećnog dela prvenstva Hajdučica gostovali ekipi Budućnosti. Sastav iz Alibunara je polusezonu odigrao na suportan način u odnosu na predstojećeg protivnika. U prvih devet kola bili su na učinku od sedam pobeda i dva poraza, ali je kasnije serija šest mečeva bez trijumfa uticala da zimuju na devetoj poziciji na tabeli.

Povodom nedeljnog meča iz redova Hajdučice za naš portal izjavili su:

- Sa komšijama iz Alibunara obično igramo neizvesne utakmice i ni malo prijateljske. I dalje pamtimo prvi susret ove sezone kada smo na našem terenu pretrpeli težak poraz. Naš hendikep je što se u pripremnom periodu ne okupljamo dovoljno, i onda tek posle nekoliko odigranih takmičarskih mečeva ulazimo u formu. Nadamo se da ova konstatacija u nedelju neće biti presudna, optimizam među igračima je prisutan.

Budućnost (Alibunar) - Hajdučica

Nedelja, 5. mart od 14:30

Stadion Budućnosti

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading