OZBILJNA POJAČANJA STIGLA U EKIPU IZ GLOGNJA: Na proleće se očekuje nova serija dobrih rezultata!

Autor:

Sport

01.03.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijom odličnih rezultata klub je na pragu velikog uspeha.

OZBILJNA POJAČANJA STIGLA U EKIPU IZ GLOGNJA: Na proleće se očekuje nova serija dobrih rezultata!

Foto: FK Glogonj

Ekipa iz Glogonja je do ove sezone bila dugugodišnji član Druge južnobanatske lige. Osvajanjem prvog mesta prošle godine izborili su plasman u PFL Pančevo gde se trenutno takmiče.

Republika

Glogonj je sezonu počeo serijom odličnih rezultata, do 12. kola ekipa nije znala za poraz. Pred sam kraj jesenjeg dela prvenstva, desila su se po mnogima dva iznenadna vezana poraza što je dovelo do toga da ekipa zimuje na drugoj poziciji na tabeli. Lider iz Plandišta je na samo tri boda prednosti, jedini poraz Sloga je upravo doživela pred svojim navijačima protiv prvog pratioca.

Za vreme zimskog prelaznog roka uprava kluba je radila na jačanju igračkog kadra, i po mnogim neutralnim pratiocima PFL-a Pančevo, odrađen je jako dobar posao.

U dresu Glognja na proleće novajlije će biti Miloš Živaljević, Aleksandar Mandić i Ivan Irić (Budućnost Alibunar), Aleksandar Zeničanin i Luka Radišević (PKB Padinska Skela), Nemanja Milišić (Jugoslavija Jabuka), Igor Divljak (Stari Tamiš) i Dejan Simonović (Slavija Kovačica).

S obzirom da je došlo osam novih lica, pojedini igrači su napustili redove druoplasiranog tima na tabeli. Mateja Kovač i Stanislav Toma će u nastavku prvenstva braniti boje Doline iz Padine. Marko Tanasić će nositi dres Budućnosti iz Alibunara, Dalibor Janjić je prešao u redove Poleta (Idvor) i Marjan Hornung će u predstojećem periodu biti član tima Ševac (Kusić). 

Ekipa se u proteklom periodu vredno pripremala za nastavak prvenstva koji je zakazan za predstojeći vikend. 

U Glognju stiže ekipa Potporanj, duel ova dva tima na otvaranju sezone završen je bez pobednika, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading