AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Sastav Voje Gačić će na proleće pojuriti viši rang u velikom naletu!

Autor:

Sport

26.02.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voja Gačić se opet "pobio" sa ekipom iz višeg ranga.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Sastav Voje Gačić će na proleće pojuriti viši rang u velikom naletu!

Foto: FK Voja Gačić

Polako se završava period pripremnih utakmica kod većine klubova u nižim ligama, negde se već i kotrlja lopta za vreme takmičarskih mečeva.

Republika

Ekipa Voja Gačić nastavila je sa kontrolnim utakmicama kako bi što spremnija dočekala nastavak prvenstva, cilj tima ove sezone jeste plasman u viši rang, koji nije daleko, imajući u vidu stanje na tabeli. 

Njihov jučerašnji protivnik bio je sastav iz Glogonja koji se takmiči u PFL Pančevu, i koji je na pragu dve uzastopne promocije u dve godine. Na zimsku pauzu otišli su sa druge pozicije na tabeli.

Odličan meč viđen je između ova dva tima na terenu ekipe Voja Gačić. Domaći tim je u prvom poluvremenu uspeo u većoj meri da kontroliše utakmicu, držao je loptu u svojim nogama i pokušavao je iz poseda da ugrozi gol protivnika. 

Imali su i gosti svoje prilike, ali je golman Drobnjak zajedno sa odbranom bio na visini zadatka.

Kako se prvi deo igre završio bez golova, a to ne ide u prilog trenerima na prijateljskim utakmicama, u drugom delu "naređena" je totalna ofanziva. 

Pokušavali su igrači oba tima na razne načine da ugroze gol protivnika, u tome je prvo uspela gostujuća ekipa. Poveli su igrači Glognja u drugom poluvremenu, ali se domaći nisu predavali. Strelac za člana područnog ranga bio je Radišević u 65. minutu. 

U sastavu Voja Gačić je u drugom delu igre zaigrali čak šest bonus igrača, njihova mladost gotovo da se nije primećivala na terenu.

Uspeo je član opštinskog ranga da dođe do izjednačenja, igrao se 75. minut kada je Kastratović posle greške protivničkog igrača uspeo da savlada golmana Zagroca za 1:1.

Na kraju se ispostavilo da je to i konačan rezultat susreta.

Iz domaćeg tabora su posle meča poručili:

- Čestitke gostima na fer i korektnoj igri i želimo im sve najbolje u prolećnom delu prvenstva koji za njih počinje sledećeg vikenda. Pohvale i našim igračima na odličnoj igri, još uvek smo u trenažnom procesu i do takmičarskih mečeva ćemo, verujemo svi, izgledati dosta bolje. 

Voja Gačić - Glogonj 1:1 (0:0)

Voja Gačić: Drobnjak, Radenković, Balog, Stimirov, Kastratović, Nikolić, Dalipi, Dukovski, Calić, Abi Ivanov

Igrali su još: Božić, Obradović, Đorđić, Jovanov, Dragomirović, Ostojić, Babić

Glogonj: I. Nikolovski, Živaljević, Divljak, Bojković, Milić, Mandić, Nikolovski, B. Simonović, Savkov, Radišević, Zeničanin

Igrali su još: L. Zagorac, Ćirić, Milankov, Tasković

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading