SLOGA GOSTUJE FENJERAŠU: Karaš nema šta da izgubi, ali je lider na tabeli rešen da se ekspresno vrati u viši rang!

Autor:

Sport

02.03.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekanju je došao kraj, za vikend kreću takmičarski mečevi.

SLOGA GOSTUJE FENJERAŠU: Karaš nema šta da izgubi, ali je lider na tabeli rešen da se ekspresno vrati u viši rang!

Foto: FK Sloga Plandište

Predstojećeg vikenda pored srpskoligaškog karavana startuju i dosta drugih takmičenja među kojima je i Područna liga Pančevo.

Republika

U prvom kolu prolećnog dela prvenstva jedan od mečeva biće igran između ekipa od kojih jedna drži prvo, a druga poslednje mesto na tabeli.

Karaš iz Jasenova je prošlogodišnji član Druge južnobanatske lige i posle prvog dela prvenstva u višem rangu ne stoji baš najbolje na tabeli. Učinak od dve pobede uz jedan neršen meč u 15 utakmica nije bio dovoljan da se ekipa mrdne sa poslednjeg mesta. Uspeo je tim iz Jasenova srednim prvenstva da zabeleži malo bolje rezultate, ali su početak i kraj obeležili serijom poraza. Sigurna zona po trenutnom stanju udaljena je samo pet bodova, ništa nije izgubljeno, ali im predstoji velika bitka.

U goste ekipi Karaš u nedelju stiže prošlogodišnji član Vojvođanske lige Istok, koji je na dobrom putu da se ekspresno vrati u isti. Sloga je na zimsku pauzu otišla sa učinkom 11-3-1 što je bilo dovoljno za titulu jesenjeg prvaka. Prednost u odnosu na drugoplasirani i jedini tim koji je naneo poraz lideru je tri boda.

Iz redova Sloge su povodom otvaranja prolećnog dela prvenstva za naš portal poručili:

- Gostujemo poslednjeplasiranoj ekipi, ali znamo da nas čeka veoma težak meč. Domaćini nemaju šta da izgube, a mogu mnogo da dobiju. Posle suspenzije od dve utakmice opet igraju pred svojom publikom, a protiv lider na tabeli svi imaju velikih motiva. Naš tim je identičan kao i u prvom delu, uprava je zadržala ceo igrački kadar koji pretežno čine isključivo domaći igrači. Pod dirigentskom palicom trenera Radovana Poznića pripremni period je dosta dobro odrađen, svaku utakmicu idemo na pobedi i želimo ekspresan povratak u viši rang. 

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom Sloge pred svojim navijačima rezultatom 3:1.

Karaš (Jasenovo) - Sloga (Plandište)

Subota, 4. mart od 14:30

Stadion fudbalskog kluba Karaš, Jasenovo

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading