GOLEADA JE "SLABA" REČ ZA OVAJ MEČ: Domaćinu treba čestitati na svemu što je "izdržao" na terenu!

Autor:

Sport

01.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su bili raspoloženi za golove.

GOLEADA JE "SLABA" REČ ZA OVAJ MEČ: Domaćinu treba čestitati na svemu što je "izdržao" na terenu!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 20. kola Treće lige Kragujevca ekipa Partizana iz Cerovca ugostila je sastav Sušice 1929. Domaći tim ove sezone pruža jako slabe partije, trenutno se naalzi na poslednjoj poziciji na tabeli, dok su gosti u samom vrhu lige, i jedan su od konkurenata za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Krenuli su silovito gosti od prvog minuta ka golu rivala, do isteka 20. minuta već je prednost od četiri gola razlike bila na strani Sušice. Redom su mrežu golmana Miškovića pogađali Uroš Aritonović, Dušan Krstić dva puta i Stefan Todorović.

Do odlaska na odmor nizale su se prilike pred golom Partizana, pa je lopta u još četiri navrata završila u njihovoj mreži. Lazar Ilić se upisao u listu strelaca, dva puta je to učinio Nikola Veljović, dok je autogol postigao Nemanja Lukić. Na poluvremenu 8:0 u korist Sušice.

Republika

Foto: FK Sušica 1929

Goleada gostiju

Trener gostiju je u drugom poluvremenu dao priliku rezervistima, i isti su odličnu iskoristili svoje minute na terenu. Tokom drugog dela meča navijači su imali prilike da vide još osam golova, od toga su šest bili u režiji igrača sa klupe.

Svoj het-trik zabeležio je Aleksandar Živić, po jednom su u listu strelaca upisani i njegove kolege sa klupe, Predrag Tomić, Luka Milojević i Lazar Obradović. Dok su mrežu golmana domaćih zatresali i mladi igrači Nebojša Tomić i Luka Nešić.

Partizan (Cerovac) - Sušica 1929 0:16 (0:8)

Partizan: Mišković, Stepanović, Sabić, Stepić, Lukić, Lazarević, Ognjanović, Aleksandrović, Petrović, Lazarević, Lešnjak

Sušica 1929: Balović, Lazić, Veljović (od 46' Živić), Aritonović (od 46' Vuković), Tomić, Krstić (od 46' Milojević), Pavlović, Radojević (od 46' Obradović), Nešić, Todorović (od 59' Tomić), Ilić

Treba napomenuti da su domaći igrali fer i korektno tokom svih 90 minuta, da su na terenu "izdržali" sve nalete i pogotke rivala, i na tome im treba čestitati i pružiti ruku.

U sledećem kolu Sušicu očekuje derbi susret na gostovanju trenutno drugoplasiranom Arsenalu 1930, dok tim iz Cerovca gostuje ekipi Kragujevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading