"MISLIM DA NAS KEJT NAMERNO ZEZA" Fotografije princa Luisa i princeze Šarlot izazvale buru reakcija u javnosti, da li je na pomolu novi skandal (FOTO)

Autor:

Svet

03.05.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza Šarlot i princ Luis nisu viđeni u javnosti od decembra meseca.

"MISLIM DA NAS KEJT NAMERNO ZEZA" Fotografije princa Luisa i princeze Šarlot izazvale buru reakcija u javnosti, da li je na pomolu novi skandal (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

kejt midlton

Kejt Midlton nastavila je tradiciju da na rođendan svoje dece objavi njihov portret pa je tako i osvanula fotografija princeze Šarlote koja je juče proslavila 9. rođendan.

Malena Šarlot drugo je dete princa Vilijama i Kejt, a na službenom Instagram profilu njenih roditelja osvanula je simpatična čestitka.

- Srećan deveti rođendan, princezo Šarlot! Hvala svima na današnjim ljubaznim porukama - stoji u objavi uz napomenu da je fotografiju snimila princeza od Velsa.

Šarlot je izgledala preslatko u tamnoplavom džemperu s dolčevitom, traper suknji i bordo džemperu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regalfille (@regalfille1)

Kardigan, koji je princeza Šarlot nosila, komad je pariškog brenda "Cyrillus", a cena mu iznosi 42 funte (49 eura), pišu britanski mediji.

Ono što je zbunilo javnost jeste, zašto su princeza Šarlot i princ Luis opet isto obučeni.

Podsetimo, pre nekoliko dana imali smo priliku da vidimo portret princa Luisa, koji je proslavio 6. rođendan. Dečak je takođe na sebi imao isti odevni komad koji je nosio i na poznatoj fotografiji iz marta, tačnije identičnu kariranu košulju.

- "Šta se događa?", "Šta nam pokušavaju reći?", "Je li ovo onda slikano?", "Ljudi, mislim da nas Kejt Midlton namerno zeza", "Zašto nosi isti džemper?", "Kejt i Vilijam nas žele izludeti" - samo su neki su od komentara na društvenim mrežama.

Princeza Šarlot i princ Luis nisu viđeni u javnosti od decembra meseca, kada se njihova majka poslednji put službeno pojavila i dok je njihov stariji brat, princ Džordž, bio sa ocem na fudbalskoj utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading