ODNEO PRAZAN PIŠTOLJ U FABRIKU, STAVIO GA ZA POJAS PA PRETIO KOLEGAMA! Haos u Leskovcu!

Autor:

Hronika

17.05.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pištolj bez okvira i municije našla u ormaricu muškarca i odmah ga oduzela.

ODNEO PRAZAN PIŠTOLJ U FABRIKU, STAVIO GA ZA POJAS PA PRETIO KOLEGAMA! Haos u Leskovcu!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S. J. (28) iz Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je danas iz MUP-a.

On se sumnjiči da je u svom ormariću u jednoj fabrici držao pištolj, što je neko prijavio. Policija je zaista pistolj pronašla, ali bez okvira i municije, a potom ga je i oduzela.

On se sumnjiči i da je noseći pištolj za pojasom pretio dvojici radnika starosti 29 i 52 godine, kao i pedesetpetogodišnjoj ženi, pa će protiv njega biti podnete i krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Podsećamo, brzom intervencijom policije juče je savladan muškarac (41) koji je na Voždovcu pretio pištoljem ali i da će zapaliti benzinom kuću kako bi ubio porodicu koja je u njoj bila!

Drama se dogodila oko 13 sati na Voždovcu.

- Muškarac je držao pištolj u ruci i kantu benzina. Vikao je da će da zapali kuću i da pobije porodicu. Obaveštena je policija koja je zaista brzo stigla i smirila muškarca - rekao je izvor Informera koji živi u blizini mesta gde se drama i odigrala.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading