HOROR! Policajac upucao svoju devojku, pronašli je u kuhinji u lokvi krvi!

Autor:

Svet

17.05.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je uhapšen!

HOROR! Policajac upucao svoju devojku, pronašli je u kuhinji u lokvi krvi!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Federalni policajac Lukas F. (23) je uhapšen nakon što je njegova devojka Gven C. (23) pronađena mrtva u lokvi krvi u sopstvenom stanu u Nemačkoj.

Državno tužilaštvo pretpostavlja da je Lukas F. pucao u svoju devojku.

Zločin je otkriven nakon što je komšija pozvao policiju i prijavio pucnjeve oko 20.25 časova. Službe hitne pomoći su požurile u stambenu zgradu na Selenberger Vegu, gde je stanovnik pokazao policajcima navodno mesto zločina.

Prema informacijama, Lukas F. došao je do prozora i izjavio da je pucao u svoju devojku. Policajci su ga zamolili da napusti kuću, što je on i učinio bez otpora.

Kada je uhapšen, Lukas F. je imao tragove krvi i držao je pištolj u desnoj ruci sa cevi okrenutom nadole. Kasnije je navodno ležao na stomaku ispred kuće i uhapšen je bez otpora.

Telo Gven C. pronađeno je u kuhinji, u lokvi krvi. Policija je otkrila da je par imao vezu, ali su je obeležili raskidi i svađe. Lukas F. i ubijena žena nisu živeli zajedno, ali su oboje iz Hesena.

Kriminalistička policija je detaljno pregledala mesto zločina i u četvrtak privela Lukaša F.

Viši javni tužilac Dominik Mies rekao je: „Okružni sud je izdao nalog za hapšenje zbog sumnje da je izvršio ubistvo iz nehata. Mies je istakao napore da se razjasni pozadina incidenta kako bi se preživjelima pružila sigurnost.

(Blaulichtmyk.de)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading