ŠAMPION OSVEŽAVA SVOJE REDOVE: Dva potpisa u jednom danu! Crveno-beli jači za povratnika i nekadašnjeg napadača TSC-a!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za takmičenje u višem rangu takmičenja, neophodan je i kvalitetniji igrački kadar.

ŠAMPION OSVEŽAVA SVOJE REDOVE: Dva potpisa u jednom danu! Crveno-beli jači za povratnika i nekadašnjeg napadača TSC-a!

Foto: Facebook.com

Fudbalski klub Tomislavci iz istoimenog mesta na lesnoj zaravni pored Široke doline, sezonu 2022/23 u okviru MFL Bačka Topola-Mali Iđoš-Vrbas-Bečej-Srbobran okončao je na prvoj poziciji sa bodom više u odnosu na Proleter iz Njgoševa, čime su pored šampionskog pehara obezbedili i plasman u viši rang takmičenja, Područnu fudbalsku ligu Subotica.

 

Novo takmičenje iziskuje i jači igrački kadar, a tom prilikom crveno-beli su već angažovali dvojicu pojačanja. reč je o Miodragu Majkiću i Bojanu Milovanoviću.

Majkić se u redove kluba vraća nakon godinu dana provedenih u redovima Jadrana iz Feketića. S obzirom da je u pitanju fudbaler koji dobro poznaje sva klupska dešavanja, jasno je da će se brzo uklopiti i predstavljati veliko pojačanje u poslednjoj liniji tima, a istovremeno će svojim iskustvom u mnogome pomoći i mlađim saigračima.

Foto: FK Tomislavci

Za jaču defanzivnu liniju - Miodrag Majkić

 

Drugo pojačanje jeste Bojan Milovanović. U pitanju je visoki napadač poznat po nadimku "Krauč". Najveći trag je ostavio u redovima TSC-a iz Bačke Topole, a iza sebe ima veliko iskustvo nastupa u vojvođanskom i srpskoligaškom rangu takmičenja. Od njega se očekuju golovi i zasigurno će pomoći većoj efikasnosti kompletne ekipe koje je u tek završenoj sezoni na 16 prvenstvenih mečeva postigla 51 pogodak.

Republika

Foto: FK Tomislavci

Od njega se očekuju golovi - Bojan Milovanović

 

Da podsetimo, ekipa Tomislavci će u narednoj 2023/24 sezonu krenuti u borbu za bodove u područnom fudbalskom rangu nakon sedam godina takmičenja u MFL Bačka Topola-Mali Iđoš-Vrbas-Bečej-Srbobran.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading