VAŽNO SAOPŠTENJE: Sezona se može okarakterisati uspešnom, ali su kadrovske promene neophodne - novi šef struke je već imenovan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nedelju dana nakon okončanja ligaškog takmičenja, klub se javnosti obratio saopštenjem.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Sezona se može okarakterisati uspešnom, ali su kadrovske promene neophodne - novi šef struke je već imenovan!

Foto: OFK Košutnjak

Fudbaleri kragujevačke Zastave 1973 dominantno su okončali sezonu 2022/23. U okviru Prve lige Kragujevca oni su zabeležili 20 pobeda u ukupno 26 odiranih prvenstvenih mečeva i od naredne jeseni biće deo višeg ranga takmičenja, Zone Šumadijsko-raške.

 

Uspšenu sezonu iza sebe ima i drugi kragujevački klub. Ekipa OFK Košutnjaka takmičenje je okončala na trećoj poziciji sa 15 bodova manje u odnosu na šampiona, a utiske nakon svega viđenog, rukovodstvo Košutnjaka je iznelo putem saopštenja koje prenosimo u celosti:

- Ovom prilikom čestitamo igračima i stručnom štabu na uspešno završenoj sezoni. Takođe, zahvaljujemo se i svim navijačima koji su nas verno bodrili cele ove godine. Ovom prilikom želimo da vas obavestimo da će u narednojsezoni doći do određenih kadrovskih promena. Prvenstveno želimo da se zahvalimo dosadašnjem treneru Milovanu Mošiću na profesionalnom vođenju tima. Novi trener "irvasa" u narednoj sezoni biće Aleksandar Mojsilović - Mojsa. Njemu će u vođenju tima pomagati i Denis Brajević. Još jednom se zahvaljujemo dosadašnjem treneru, a novom želimo dobrodošlicu.

Foto: OFK Košutnjak

Klupsko saopštenje

 

Da podsetimo, ekipa OFK Košutnjaka je sezonu 2022/23 okončala sa skorom od 17 pobeda, četiri remija i pet poraza, a na zatvaranju takmičenja poraženi su od ekipe Divostin iz Kragujevca rezultatom 1:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading