LEPE ŽENE PROLAZE KROZ GRAD: U Valjevu niko nije imao zamerki na deljenje pravde delegiranih sudija! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Spuštena je zavesa" na ovosezonsko takmičenja.

LEPE ŽENE PROLAZE KROZ GRAD: U Valjevu niko nije imao zamerki na deljenje pravde delegiranih sudija! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Srpska liga Zapad za sezonu 2022/23 je okončana. Ekipa Smedereva 1924 je trijumfom u Ljubiću nad ekipom Poleta (3:1) stigla do šampionske titule i plasmana u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, ali ni u Valjevu ne mogu biti nezadovoljni ostvarenim.

 

U okviru 30. takmičarske runde ekipa Budućnosti Krušik 2014 na svom stadionu "Park Pećina", dočekala je sastav OFK Mihajlovca i trijumfom sebe pozicionirala u sredini tabele zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Treba napomenuti da su pravdu na ovom meču delile dame, što je predstavljalo dodatno uživanje prisutnih ljubitelja fudbala. Napomenućemo da je glavni sudija bila Marina Živković iz Kragujevca. Njoj su pomagale Andrea Milošević i Andrea Mijailović, dok je četvrti sudija bila Milica Joksić.

Republika

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Prvi čovek valjevskog kluba Rodoljub Paunović sa sudijskom četvorkom

 

Već u drugom minutu susreta domaćin stiže do prednosti preko Davida Starčevića, ali se na odmor odlazi nerešenim rezultatom s obzirom da je su gosti u 35. minutu preko Nemanje Šćepanovića uspeli da matiraju valjevskog čuvara mreže Stefana Markovića.

 

 

Pitanje pobednika bilo je rešeno već u 47. minutu kada je mrežu golmana Dimitrija Veselinovića zatresao Filip Rajevac na asistenciju Vasilija Martinovića.

 

 

- Srpska liga Zapad, 30. kolo:

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - OFK Mihajlovac (Mihajlovac) 2:1 (1:1)

Stadion: SRC "Park Pećina"

Sudija: Marina Živković (Kragujevac)

Strelci: D. Starčević u 2. i F. Rajevac u 47. minutu za Budućnost Krušik 2014; N. Šćepanović u 35. minutu za OFK Mihajlovac

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo): Marković, O. Milovanović, Nikolić, Jakovljević, Martinović, Matić, Starčević, Isidorović, M. Milovanović, Tešić, Rajevac. Na klupi su bili: Milinković, Mijalović, Đurić, Pavlović, Đorđević, Đermanović, Petrović.

OFK Mihajlovac (Mihajlovac): Veselinović, Milosavljević, Arsenijević, Radojković, Marinković, Kuzmanović, Stojanović, Šćepanović, Milovanović, Stanić, Stevanović. Na klupi su bili: Đorđević, Marjanović, Rajković, Jovanović.

 

Ovim triujumfom ekipa Budućnosti Krušik 2014 zabeležila je devetu prvenstvenu pobedu i sa 37 osovjenih bodova takmičenje završava na osmom mestu. 

Pred fudbalerima valjevskog kluba sada je zasluženi odmor, ali istovremeno rukovodstvo Budućnosti Krušik 2014 već saad mora da "zasuče rukave" i ozbiljno krene u formiranje ekipe koja bi naredne sezone mogla da ostvari i bolje rezultate.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading