PO UGLEDU NA PIKSIJA STOJKOVIĆA I MARKA DOCIĆA: Remek-delo novosadskog fudbalera! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Copy - paste...

PO UGLEDU NA PIKSIJA STOJKOVIĆA I MARKA DOCIĆA: Remek-delo novosadskog fudbalera! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Više od tri i po decenije je proteklo od kako je aktuleni selektor srpske fudbalske reprezentacije, a tadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragan Stojković, u 81. Večitom derbiju direktno iz kornera matirao golmana Partizana Đukanovića, postigavši verovatno jedan od najlepših pogodaka u istoriji duela crveno i crno-belih.

 

Sličan poduhvat nedavno je učinio i kapiten beogradskog Čukaričkog. U okviru finala Kupa Srbije za sezonu 2022/23, Marko Docić je na beogradskoj "Marakani" direktno "iz ugla" matirao Milana Borjana, ali sjajan pogodak ipak nije pomogao njegovoj ekipi da stigne do pehara nemenjenog pobedniku najmasovnijeg klupskog fudbalskog takmičenja.

 

 

Da slično ostvarenja mogu da se vide i na uslovno "malim terenima", potvrda je nedavni susret koji je odigran u "srpskoj Atini" u kojem su se u okviru 29. kola Druge novosadske lige sastali domaći Proleter 1951 i Borac iz Rakovca

Bio je to susret kojim je domaćin, nedavni član elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, defintivno obezbedio plasman u viši rang takmičenja, Prvu novosadsku ligu, a meč je obeležio fudbaler Slanobaraca Kavčić koji je u finišu prvog poluvremena udarcem iz kornera postigao drugi pogodak za svoju ekipu.

 

 

Treba naglasiti da je na kraju ekipa Proletera 1951 ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 7:0 čime su sezonu okončali na prvoj poziciji sa skorom od 25 pobeda, jednog remija i dva poraza i od naredne jeseni kreću u borbu za plasman u četvrti rang srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading