ZA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Klubovi sa KiM dobili pomoć u vidu sportske opreme! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoć fudbalskim klubovima sa Kosova i Metohije je stigla.

ZA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Klubovi sa KiM dobili pomoć u vidu sportske opreme! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FS Kosova i Metohije

Predsednik Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije Nebojša Živanović, kao i generalni sekretar Darko Bradonjić posetili su Kosovsku Mitrovicu i tom prilikom uručili pomoć fudbalskim klubovima.

 

Čelnici FS RZS uručili su pomoć u vidu sportske opreme klubovima sa Kosova i Metohije koji se takmiče pri regionu Zapadne Srbije. U pitanju su pionirska i kadetska selekcija Rudara iz Kosovske Mitrovice, pionirska ekipa Kosmeta iz Leposavića, kao i seniorski sastavi kosovskomitrovačke Trepče i Mokre Gore iz Zubinog Potoka.

 

 

Sportski radnici, ali i kompletan srpski živalj na severu južne srpske pokrajine, sa oduševljenjem je dočekao gest vodećih ljudi FS RZS, a čelnici su posetu Kosovskoj Mitrovici iskoristili kako bi pružili maksimalnu podršku kompletnom srpskom življu koji istrajava u opstanku na vekovnim ognjištima.

 

Podsetićemo samo da se seniorske ekipe Trepče i Mokre Gore takmiče u okviru Zone Šumadijsko-raške. Kolo pre okončanja ovosezonskog šampionata, obe ekipe se nalaze u gornjem delu tabele. Sastav iz Zubinog Potoka sa 36 osvojenih bodova zauzima petu poziciju, dok se ekipa Trepče sa bodom manje nalazi stepenicu niže.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading