DEČIJI VRTIĆ NAJAVIO NEKA BOLJA VREMENA: Golobradi mladići Parmenca će vratiti klub na stare staze uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da će drugu godinu za redom skliznuti u niže stepen takmičenja, poslednje ostvarenje daje nadu u neko bolj sutra.

DEČIJI VRTIĆ NAJAVIO NEKA BOLJA VREMENA: Golobradi mladići Parmenca će vratiti klub na stare staze uspeha!

Foto: FK Parmenac

Fudbaleri Parmenca kolo pre kraja ovosezonskog takmičenja u okviru Moravičke okružne lige - "grupa Jug" imaju svega tri osvojna boda, jedini trijumf zabeležili su 17. septembra prethodne godine protiv Gorušice iz Viće (3:2) i poražavajući gol koeficijent 22:127.

 

Međutim i pored svega navedenog poslednji susret može predstavljati nadu da će se klub u godinama pred nama vratiti na stare staze uspeha, a veru u navedeno donose golobradi mladići koji su u meču 26. prvenstvenog kola istrčali na teren u duelu protiv Čačka 94.

Ekipa sastavljena uglavnom od šesnaestogodišnjih momaka, pogotkom Matije Pavićevića stigla je do prednosti tokom prvog perioda igre i navedeno je čuvala sve do 60. minuta meča.

Na isteku punog sata igre Čačani uspevaju prvo da poravnaju rezultat, a zatim u svega desetak minuta i steknu ogromnu prednost 1:4.

Vukašin Stančić sa dva prelepa pogotka uspeva da unese rezultatsku neizvesnost u susret, ali gosti petim pogotkom i definitivno stižu do overe trijumfa. Konačan rezultat ovog meča postavio je brzonogi Radovan Pavlović u poslednjim trenucima susreta.

Republika

Foto: FK Parmenac

Vratiće se Parmenac na mesto koje mu pripada

 

- Moravička okružna liga - "grupa Jug", 26. kolo:

Parmenac (Parmenac) - Čačak 94 (Čačak) 4:5 (1:0)

Stadion: u Parmencu

Strelci za Parmenac: M. Pavićević, V. Stančić (2) i R. Pavlović

Ujedno ovo je bio i poslednji ovosezonski susret Parmenca pred svojim navijačima. Narednog vikenda u psolednjoj takmičarskoj rundi ekipa će gostovati Moravi iz Katrga, a zatim sledi i selidba u Gradsku ligu Čačka, a svi se nadaju da će se ekipa brzo vratiti na staze uspeha.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading