NOVI SKANDAL U NAJAVI: Ekipa odbila da izađe na teren! Odluka o tituli se donosi za zelenim stolom?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan neslavni kraj fudbalskog takmičenja.

NOVI SKANDAL U NAJAVI: Ekipa odbila da izađe na teren! Odluka o tituli se donosi za zelenim stolom?

Foto: Instagram.com/cacanski_borac

Subota 10 jun trebala je da donese veliku borbu kada je u pitanju šampionska titula u zapadnoj grupi srpskoligaškog fudbala. Pred liderom, ekipom Smedereva 1924 je teško gostovanje u Ljubiću, dok je u isto vreme drugoplasirani Borac 1926, koji trenutno ima bod manje u odnosu na sportski kolektiv iz grada na Dunavu, u Čačku trebao da dočeka ariljsku Budućnost...

 

Međutim, kako prenosi Fejsbuk stranica "F.K. Borac 1926", do susreta u Čačku ipak neće doći:

- Utakmica između Borca i Budućnosti biće registrovana službenim rezultatom (3:0) u korist domaćina. Razlog ovakvoj odluci je taj da su gosti iz Arilja ODUSTALI od igranja i neće se pojaviti danas u Čačku - stoji u obaveštenju na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: Facebook.com/F.K. Borac 1926

I ovoga puta će morati da reaguje komesar za takmičenje

 

Ostaje da se vidi da li su navedene informacije tačne i da li će se nešto ipak promeniti u poslednjem trenutku. Ukoliko ostane na snazi odustajanje ariljskog kluba, ekipa Borca 1926 sa nestrpljenjem će iščekivati rezultat utakmice u Ljubiću. U slučaju da domaći Polet ostane neporaženu duelu sa Smederevom 1924, šampionska titula i plasman u Prvu ligu Srbije, stižu u Čačak.

 

 

Da podsetimo, ovo bi bio drugi skandal u srpskoligaškoj konkurenciji u samo dve nedelje. Naime, ekipa OFK Beograda nije odigrala svoj meč poslednjeg takmičarskog kola pošto se ekipa BSK Borče nije pojavila na terenu, čime su "romantičari" bez borbe stigli do pehara i plasmana u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading