SRPSKA CRNJA IŠČEKUJE TROFEJ: Umesto titule PFL Zrenjanin, u Srednjobanatski okrug stigao pehar Lige šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.06.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion je stigao u grad.

SRPSKA CRNJA IŠČEKUJE TROFEJ: Umesto titule PFL Zrenjanin, u Srednjobanatski okrug stigao pehar Lige šampiona!

Foto: YouTube.com/printscreen/Klub avijača Crvene zvezde iz Srpske Crnje

Fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje, kolo pre kraja šampionata u okviru Područne fudbalske lige Zrenjanin, zauzimaju lidersku poziciju sa tri boda više u odnosu na najbližeg konkurenta Rusandu iz Melenaca.

 

Predstojećeg vikenda očekuje se u Srpskoj Crnji velika proslava. Ukoliko Budućnost izbori barem remi u suelu protiv ŽFK Banat iz Zrenjanina, od naredne jeseni u mestu na samoj granici Srbije i Rumunije igraće se Vojvođanska liga Istok.

I dok se čeka toliko iščekivani pehar, u Srpsku Crnju je stigao, ni manje, ni više, nego trofej Lige šampiona.

"Zvezdin karavan" je nakon Subotice, Kikinde, Apatina i Sombora, posetio i Srpsku Crnju i omogućio armiji navijača da uživo vide trofeje namenjene šampionu Evrope, prvaku Srbije i pobedniku nacionalnog kup takmičenja.

Domaćin je na nesvakidašnji i originalan način dočekao Crvenu zvezdu. U tradicionalnom duhu navijači su na fijakeru uz pratnju Zvezdinih pesama dočekali crveno-beli autobus, a potom predvodili klupsku delegaciju do srpske pravoslavne crkve posvećene Svetom Velikomučeniku Prokopiju. 

 

@crvenazvezdafk

Doček Zvezdinog karavana u Srpskoj Crnji! 🥰🔴⚪ ♬ original sound - FK Crvena zvezda

 

Fan zona je brzo postavljena, a ogroman broj mališana je pojurio prema Zvezdinim balonima koji su dekorisali scenografiju. Pehar Lige šampiona je zasijao i konstantno privlačio navijače koji nisu mogli da skinu pogled sa najvećeg klupskog trofeja u fudbalu. Potom je predstavnik navijača iz Srpske Crnje održao prikladan govor, te iskazao veliku zahvalnost crveno-belom klubu, a potom se prisetio ličnih uspomena sa stadiona “Sveti Nikola” u Bariju kada smo se popeli na krov Evrope 1991. godine.

- PFL Zrenjanin, 30. kolo:

Budućnost (Srpska Crnja) - Rusanda (Melenci)

Stadion: FK Budućnost

Datum: Nedelja, 11. jun

Početak: 17.30 časova

Svi se nadaju u Srpskoj Crnji da će najznačajniji klupski fudbalski trofeji, doneti još veči motiv lokalnim fudbalerima da narednog vikenda osvoje i toliko željeni pehar PFL Zrenjanin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading