GLEDAOCI DOŽIVELI TRANSFER BLAMA ZBOG ŠA: Mionu će ovih scena biti sramota nakon Elite, reper ZAPEČATIO karijeru!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da se blamira u Eliti, Miona ne može da diše od njega.

GLEDAOCI DOŽIVELI TRANSFER BLAMA ZBOG ŠA: Mionu će ovih scena biti sramota nakon Elite, reper ZAPEČATIO karijeru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali žučnu raspravu tokom današnje emisije "Gledanje snimaka", kao i nakon iste, ali kada je došlo vreme za spavanje, Ša se ušunjao Mioni u krevet, pa krenuo da je obasipa poljupcima.

Ona je legla da odmora, a kako on boravi u kući Odabranih, nije mogao da zaspi sa njom, već je iskoristio priliku da je češka dok se ona ne uspava, kako bi bio siguran da neće pogledati u pravcu Stanislava Krofaka Pantere, bivšeg dečka, koji boravi u istoj prostoriji, zajedno sa novom izabranicom, Majom Marinković.

Tek kada se Miona uspavala, Ša je napustio krevet, pa otišao da odmori, kako bi bio spreman za večerašnju emisiju "Pitanja novinara", koja će biti poprilično uzbudljiva.

- Ja ne volim to kadiriranje i kad se prave priče, ja sam iskulirao vremenom i onda je došao mali Uroš i počeo da me drka, ja ne bih bio toliko nervozan da nas mali nije toliko nervirao. On nema koga nije iznervirao, samo doliva ulje na vatru, ja sam kriv što sam ga prizvao, trpim svašta ovde i tako ću i da nastavim -rekao je Ša, nakon odgledanog snimka Miona, koja gleda slike sa Stanislavom.

- Evo, ovo zvuči jako ružno, da gleda tako fotografije i da pilji u to, mene to toliko izludi, može da se protumači na sto i jedan način, da pitaš bilo koga ovde kako to izgleda svi bi rekli da to nije normalno - dodao je Ša.

- Ja sam samo gledala kako sam ispala i sebi sam bila lepa, mene ne zanima ko je sa mnom na slici. On je to i gledao sve i totalno drugačije gleda od mene -rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.05.2024 05:36

Ša je zapečatio svakako...NIJE NORMALAN U SVAKOM POGLEDU...