OSIPAJU SE REDOVI ŠAMPIONA: Defanzivna linija će od jeseni izgledati potpuno drugačije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi odlazak sa "Traktor Arene"...

OSIPAJU SE REDOVI ŠAMPIONA: Defanzivna linija će od jeseni izgledati potpuno drugačije!

Foto: Starsport

Fudbaleri novobeogradskog IMT-a ubedljivo su kroz ovosezonsku Prvu ligu Srbije stigli do šampionskog pehara i istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala. a samim tim i članovi "traktorista" su u fokusu sportske javnosti i na meti drugih klubova.

 

Devetnaestogodišnji napadač IMT-a Šedrak Čarls koji je prethodne sezone bio golgeter Omladinske lige Srbije, već je parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom, ali će najverovatnije barem narednih šest meseci provesti u redovima dosadašnjeg kluba u kojem će sticati superligaško iskustvo.

Nakon Čarlsa, opremu "traktorista" razdužio je i defanzivac Aleksandar Lukić koji će od jeseni nositi opremu beogradskog Voždovca.

Reč je o dvadesetjdnogodišnjem centralnom defanzivcu koji je fudbalski prohodao u dresu Čukaričkog, a zatim je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde, a ovog leta umesto povratka na najveći srpski stadion, obreo se na popularnom "krovu" i obavezao se na trogodišnju vernost "zmajevima".

Foto: FK Voždovac

Aleksandar Lukić na promociji u novom klubu

 

- Aleksandar Lukić:

Datum rođenja: 27. februar 2002. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni defanzivac

Igračka karijera: Čukarički (Beograd)-mlađe kategorije, Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd), IMT (Novi Beograd)

 

 

Da podsetimo, tokom nedavno okončane sezone, Aleksandar Lukić je u dresu IMT-a odigrao 19 mečeva, na terenu je proveo 1.399 minuta, a u susretu protiv Rada koji je odigran 1. aprila ove godine, upisao se i u listu strelaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading