SLAVLJE U REDOVIMA CRVENO-BELIH: Defanzivac stavio paraf na najvažniji ugovor! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme i za najvažniji potpis u životu.

SLAVLJE U REDOVIMA CRVENO-BELIH: Defanzivac stavio paraf na najvažniji ugovor! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/Mirko Andrić

Fudbaleri Jedinstva sa Uba ovosezonsko takmičenje u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji, a plasman u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, izmakao im je sa svega jedan bod.

 

Međutim, pored svega navedenog razloga za nezadovoljstvo na Ubu, nema. I prema ranijim tvrdanjama klupskih čelnika, cilj i nije bio da ekipa već od predstojeće jeseni zaigra u superligaškom karavanu, a svi u redovima crveno-belih nadaju se da naredne sezona može doneti i taj, istorijski iskorak.

Pauzu u takmičenju iskoristio je defanzivac Mirko Andrić koji je stavio paraf na "ugovor života". Naime, on se obavezao na vernost svojoj izabranici, prelepoj Mini, a na sklapanju braka, putem zvanične Instagram stranice, čestitao im je i FK Jedinstvo.

Kada je reč o nedavno okončanoj sezoni, Mirko Andrić je u crveno-belom dresu kluba sa Uba, zabeležio 28 nastupa i na terenu je proveo ukupno 2.311 minuta, a u meču 27. prvenstvenog kola protiv Inđije Toyo Tires upisao se i u listu strelaca.

- Mirko Andrić:

Datum rođenja: 29. april 1993. g.

Mesto rođenja: Valjevo

Pozicija u timu: Centralni defanzivac

Igračka karijera: Jedinsto (Ub), Dinamo Dolni Kubin (Slovačka), Železnilčar (Lajkovac), Radnički (Obrenovac), SV der Bosnier Frankfurt (Nemačka)

Tridesetogodišnji defanzivac iza sebe ima i internacionalno iskustvo igranja u Slovačkoj i Nemačkoj, a ostaje da se vidi hoće li i naredne sezone nositi opremu crveno-belih boja i pomoći klubu u pokušaju da se domogne plasmana u Superligu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading