TAJNA USPEHA JE OTKRIVENA: Oni su bili tas na vagi koji je prevagnuo na stranu "romantičara" - "radnička klasa" pogurala OFK Beograd ka šampionskoj tituli! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i ima istine...

TAJNA USPEHA JE OTKRIVENA: Oni su bili tas na vagi koji je prevagnuo na stranu "romantičara" - "radnička klasa" pogurala OFK Beograd ka šampionskoj tituli! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri OFK Beograda trijumfalno su okončali sezonu 2022/23 i uz šampionski pehar koji je stigao na staru Karaburmu, "romantičari" su obezbedili i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Punih šest sezona plavo-beli su pokušavali da se kroz treći stepen srpskog klupskog fudbala domognu promocije, ali im to nikako nije uspevalo. Konstatno su "romantičari" srpskoligaški karavan u navedenom periodu završavali na trećoj, ili petoj poziciji i bilo je potpuno jasno da ih samo jedan detalj deli od toliko željnog cilja, a upravo se on dogodio početkom tek okončane sezone.

Naime, prethodnog leta na Omladinskom stadionu odigran je prijateljski, humanitarni susret u kojem je OFK Beograd dočekao sastav Miljakovca, a upravo je navedeno, kako ističu u redovima "radničke klase" možda bilo i ključno da se slavni prestonički klub ponovo nađe u prvoligaškoj konkurenciji.

 

Kada je reč o ekipi Miljakovca, oni su pored učešća u međunarodnom takmičenju "Feniks trofej", aktuelnu sezonu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončali na visokoj petoj poziciji sa 38 osvojenih bodova i u redovima Miljakovca se nadaju da im već naredna sezona može doneti i promociju u viši stepen takmičenja.

Nakon svega, ostaje i drugim klubovima kojima su ambicije šampionske, da uoči predstojećeg šampionata u goste pozovu "radnički klasu". Možda se i njima posreci...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading