NASTAVITE NIZ: Levandovski, Bonući i Kjelini, Mane, Mesi - odgovor možda leži u Srbiji? (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionska titula je proslavljena na, sada već, uobičajen način.

NASTAVITE NIZ: Levandovski, Bonući i Kjelini, Mane, Mesi - odgovor možda leži u Srbiji? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi

Fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje nakon dve godine takmičenja u okviru Područne fudbalske lige Zrenjanin, osvajanjem šampionskog pehara, obezbedili su povratak u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala i od jeseni će se takmičiti u okviru Vojvođanske lige Istok.

 

U poslednjem kolu šampionata fudbaleri Budućnosti, nakon goleade, savladali su ekipu ŽFK Banata iz Zrenjanina rezultatom 5:3 čime su na najbolji način okončali sezonu velikih iščekivanja, ali i još većih ostvarenja.

Ono što posebno upada u oči, jeste način na koji je titula proslavljena.

Naime, u svetskim fudbaslkim krugovima godinama u nazad, najveće svetske zvezde slikaju se u krevetu sa peharom, pa smo tako imali prilike da vidimo Roberta Levandovskog sa titulom pobednika Lige šampiona u sezoni 2019/20. Italijanski reprezentativci su na identičan način ovekovečili pobedu na evropskom prvenstvu 2020. godine, a njima su se pridružili Sadio Mane 2021. godine nakon Afričkog kupa nacija, kao i Lionel Mesi koji je kao kapiten argentinske reprezentacije prigrlio "boginju" nakon uspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

 

Na identičan način osvajanje šampionskog pehara ovekovečio je fudbaler Budućnosti iz Srpske Crnje čime je svoje ime upisao u niz svetskih fudbalskih zvezda.

Foto: FK Budućnost Srpska Crnja

Trofej je trofej

 

Da podsetimo, fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje u tek okončanoj sezoni zabeležili su skor od 22 pobede, šest remija i dva poraza i u sezoni 2023/24 predtoji im borva u istočnoj grupi vojvođanskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading