DRAMA SREĆNOG KRAJA: Svoje su odradili na terenu, ali im je za potpuni uspeh bio neophodan i pozitivan rezultat na drugom igralištu - minuti su prolazili kao večnost! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama zabeležena je u borbi za opstanak.

DRAMA SREĆNOG KRAJA: Svoje su odradili na terenu, ali im je za potpuni uspeh bio neophodan i pozitivan rezultat na drugom igralištu - minuti su prolazili kao večnost! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Prethodnog vikenda velika drama zabeležena je u okviru 30. kola Vojvođanske lige Sever. Dešavanja u gornjem domu odavno su rešena i ekipa Bratstva 2019 iz Prigrevice je još pre mesec i po dana obezbedila plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina, ali se sa velikim nestrpljenjem išekivao rasplet u borbi za opstanak.

 

Glavni protagonisti drame bile su ekipe Vojvodine iz Bačkog Gradišta i Radničkog 1918 iz Ratkova, a oba tima su sa gostujućih terena tražila put ka očuvanju statusa vojvođanskog ligaša.

Fudbaleri iz Bačkog Gradišta gostovali su u Zmajevu ekipi Obilića i nakon velike borbe zabeležili su trijumf rezutatom 3:1. Međutim, za slavlje bilo ime je neophodno da fudbaleri iz Ratkova na gostovanju u Čonoplji ne zabeleže trijumf.

Meč u Zmajevu okončan je pre završetka susreta u kojem su se sastale ekipe Sloge i Radničkog 1918, a naredne fotografije govore same za sebe kako su minuti proticali u iščekivanju vesti iz Čonoplje,...

 

Na kraju, a ekipu Vojvodine stigla je informacija da su Sloga i Radnički 1918 podelili bodove rezultatom 1:1 i usledilo je veliko slavlje igrača i stručnog štaba sportskog kolektiva iz Bačkog Gradišta.

- Vojvođanska liga Sever, 30. kolo:

Obilić (Zmajevo) - Vojvodina (Bačko Gradište) 1:3 (1:2)

Sloga (Čonoplja) - Radnički 1918 (Ratkovo) 1:1 (0:0)

 

Vojvodina je na kraju uspela da se izbori za 13. poziciju na tabeli severne grupe vojvođanskog fudbala sa 36 osvojenih bodova, dok će ekipa iz Ratkova sa bodom manje osvojenim u aktuelnoj sezoni, od naredne jeseni morati da krene u žetvu bodova u nižem takmičarskom rangu, Područnoj fudbalskoj ligi Sombor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading