DOBRE STVARI SE NE MENJAJU: Šampion nastavlja utabanim stazama uspeha - prekaljeni stručnjak ostaje na klupi kluba iz "srpskog Mančestera"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano. Promene na klupi neće biti.

DOBRE STVARI SE NE MENJAJU: Šampion nastavlja utabanim stazama uspeha - prekaljeni stručnjak ostaje na klupi kluba iz "srpskog Mančestera"!

Foto: Starsport

Fudbaleri GFK Dubočice iz Leskovca sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Istok okončali su trijumfalno i pored šampionskog pehara, obezbedili su i toliko željeni plasman u Prvu ligu Srbije, tako da će se u "srpskom Mančesteru", na novom velelepnom sportskom objektu, od jeseni igrati drugoligaški fudbal.

 

Leskovčani su u 30 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od 21 pobede, šest remija i tri poraza i sa ukupno 69 osovjenih bodova, stigli su do velikog ostvarenja sa dva koraka prednosti u odnosu na velikog rivala iz Pirota.

Svakako jedan od najzaslužnijih za navedeno ostvarenje, jeste iskusni stručnjak Dejan Čelar, koji će, kako je klub i zvanično obavesti javnost, na radost svih navijača leskovačkog sportskog kolektiva i naredne sezone sedeti na klupi.

Stručnjak koji poseduje UEFA PRO licencu je povodom navedene odluke, izjavio:

- Moj prioritet je bio nastavak saradnje sa klubom u kom se osećam dobro u odnosu na druge ponude. Želim da sa ljudima koji su u klubu podignemo Dubočicu na još veći nivo u svim segmentima.

 

- Dejan Čelar:

Datum rođenja: 30. maj 1975. godine

Trenerska karijera: Rad (Beograd)-mlađe kategorije, Voždovac (Beograd)-mlađe kategorije, Voždovac (Beograd)-pomoćni trener, OFK Bačka (Bačka Palanka)-pomočni trener, OFK Bačka (Bačka Palanka), Radnički (Pirot), Inđija (Inđija), GFK Dubočica (Leskovac)

Leskovačka GFK Dubočica svakako, po svim parametrima, zaslužuje učešće u prvoligaškom karavanu srpskog klupskog fudbala, ali se svakako ambicije tu i ne završavaju. Želja i klubai grada, jeste da Leskovčani u što kraćem vremenskom periodu na svom novom stadionu, u borbi za bodove, dočekaju najbolje srpske fudbalske klubove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading