PROMENA NA KLUPI: U istorijsku sezonu klub ulazi sa trenerom bogatog internacionalnog iskustva! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka...

PROMENA NA KLUPI: U istorijsku sezonu klub ulazi sa trenerom bogatog internacionalnog iskustva! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Predrag Rogan i Savo Milošević

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva ispisao je zlatne stranice svoje istorije. Popularna "dizelka" kroz tek okončanu sezonu, izborila je plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala i od jeseni će krenuti u borbu za bodove sa najboljim srpskim fudbalskim kolektivima.

 

"Pančevačka dizelka" je prvoligaški karavan okončala sa 20 pobeda, osam remija i devet poraza i sa ukupno 68 osovjenih bodova zauzeli su drugu poziciju na tabeli. Istorijsko ostvarenje klubu je doneo trener Vladimir Gaćinović koji je u grad na obalama Tamiša stigao tokom meseca maja i sa Pančevcima dogovorio kratkoročnu saradnju.

Iako se možda očekivalo da će Gaćinović povesti sastav i u superligaške bodove, klub je doneo odluku da u istorijsku sezonu krenu sa novim šefom stručnog štaba.

Novoimenovani trener Železničara postao je Predrag Rogan, stručnjak koji iza sebe ima i internacionalnog iskustva, a koji u grad na Tamišu stiže iz Uzbekistana.

 

- Predrag Rogan:

Datum rođenja: 2. avgust 1974. godine

Mesto rođenja: Loznica

Trenerska karijera: Rad (Beograd), Palić Koming (Palić), Zemun (Zemun), Mačva (Šabac), TSC (Bačka Topola), Spartak Ždrepčeva krv (Subotica), Napredak (Kruševac), Ujpešt Budimpešta (Mađarska), Voždovac (Beograd), Dinamo Samarkand (Uzbekistan)

Pred Roganom i ostalim klupskim strukturama su veliki poslovi u letnjoj pauzi. Radovi na poboljšanju uslova na stadionu Sportskog centra "Mladost" su u toku, a istovremeno se i ekipa mora osvežiti i pojačati pred start sezone koji je zakazan za 22. jul 2023. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading