SVE JE SPREMNO ZA ODLUČUJUĆI ISKORAK: "Srpski Mančester" grabi ka eliti - neka se pripreme beogradski Večiti rivali! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dve godine pauze, leskovački sportski kolektiv se vraća na veliku scenu.

SVE JE SPREMNO ZA ODLUČUJUĆI ISKORAK: "Srpski Mančester" grabi ka eliti - neka se pripreme beogradski Večiti rivali! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri GFK Dubočice uspešno su okončali sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Istok. Sa skorom od 21 pobede, šest remija i svega tri poraza, osovjena je šampionska titula i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Nedavno okončana takmičarska godina ostaće zlatnim slovima upisana u analima leskovačkog sportskog kolektiva. Pored sportskog ostvarenja, klub je dobio i novi, velelepni stadion koji će biti ponos celokupne fudbalske Srbije, a ostaje nada da će u predstojećem periodu na njemu, u borbi za superligaške bodove, gostovati i najbolji klubovi ove zemlje.

Leskovački sportski kolektiv je kraj sezone ovekovečio fotografisanjem celokupnog igračkog kadra sa prestižnim peharom, a navedeni događaj nije propustio ni Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

- Današnjim fotografisanjem na novom stadionu "Dubocica" supustili smo zavesu na fudbalsku sezonu 2022/23. sa ostvarenim ciljem a to je plasman u Prvu ligu Srbije. Uspeh GFK Dubičice i uspeh Grada Leskovca - istakli su iz redova GFK Dubočice, a zatim posebno istakli:

 

- Veliku čast i zadovoljstvo učinio nam je Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji se danas fotografisao sa igračima, stručnim štabom i upravom kluba. Bez podrške koju imamo od strane ljudi iz Lokalne samouprave Grada Leskovca na čelu sa Gradonačelnikom dr Goranom Cvetanovićem, ciljeve koje smo zacrtali teško bi smo ostvarili, zato se i javno zahvljujemo na ukazanom poverenju i podršci. Obećevamo da ćemo opravdati plasman u Prvu ligu Srbije i da ćemo širom Srbije braniti boje GFK Dubočice i Leskovca na najbolji mogući način.

Dani slavlja u "srpskom Mančesteru", kratko će trajati. Letnja pauza, zasigurno biće radna za sve u leskovačkom klubu, s obzirom da nova sezona ubrzo startuje, a jasno je da se niko u klubu ne želi zadovoljiti sa aktuelnim ostvarenjem. Došlo je vreme da GFK Dubočica stane rame uz rame sa Crvenom zvezdom, Partizanom, Vojvodinom, Čukaričkim, TSC-om,...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading