VIŠA SILA: Crno-beli iznenada ostali bez trenera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa klubom je napravio neverovatne rezultate, ali će ekipa u novu sezonu morati da uđe sa novim šefom stručnog štaba.

VIŠA SILA: Crno-beli iznenada ostali bez trenera!

Foto: OFK Sinđelić Niš

Ekipa OFK Sinđelića iz Niša ostvarila je neverovatne rezultate u nedavno okončanoj Zoni Centar.

 

Nišlije su u 30 odigranih prvenstvenih mečeva ostvarile skor od 28 pobeda i dva remija (Mladost Medoševac 0:0 i Bukovik Ražanj 1:1), ali on što posebno fascinira, jeste ostvareni gol koeficijent 165:15, što dovodi do podatka da su crno-beli iz Niša prosečno postizali 5,5 pogodaka po susretu. 

U meču 27. kola koji je odigran u Jelašnici 20. maja ove godine, OFK Sinđelić je neverovatan rezulta, savladavši domaći Rudar rezultatom 18:2. Tokom sezone ekipa je još jednom bila dvocifrena i to u meču devetog prvenstvenog kola kada su u Malošištu savladali istoimenu ekipu rezultatom 12:2.

Na osnovu svega navedenog, potpuno je jasno da će Nišlije i naredne sezone, ovoga puta u okviru Srpske lige Istok, predstavljati ozbiljnog takmaca kada je u pitanju borba za vipi rang takmičenja, ali će u takmičenja klub morati da uđe bez dosadašnjeg šefa stručnog štaba.

Foto: OFK Sinđelić Niš

Viša sila je prouzrokovala rastanak - Stevan Stefanović

 

Kako je klub zvanično objavio, dosadašnji trener Stevan Stefanović napustio je klupu OFK Sinđelića i za sada nije poznato ime njegovog naslednika. Kako su istakli Stefanović napušta niš usled privatnih razloga.

Ostaje da se vidi kome će rukovodstvo OFK Sinđelića poveriti ekipu za sezonu 2023/24 od koje se zasigurno u Nišu mnogo očekuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading