SVE SE MENJA IZ KORENA: Klub se nalazi pred istorijskom prekretnicom - očekuje se reakcija navijača! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona donosi i novi vizuelni izgled kluba.

SVE SE MENJA IZ KORENA: Klub se nalazi pred istorijskom prekretnicom - očekuje se reakcija navijača! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Donji Kopaonik

Fudbaleri Donjeg Kopaonika iz Razbojne prethodnu sezonu u okviru Druge rasinske okružne lige okončali su na devetoj poziciji, ali letnja pauza donosi i velike, istorijske promene.

 

Sportski kolektiv iz mesta u opštini Brus u sezoni 2022/23 zabeležio je 13 pobeda i 17 poraza što se može smatrati i zadovoljavajućim ostvarenjem, s obzirom da su igrači Doneg Kopaonika na startu sezone, u prvih sedam odigranih kola zabeležili isto toliko poraza i mnogi su smatrali da će se klub preseliti u niži rang takmičenja, Treću rasinsku okružnu ligu.

Ipak, osam prolećnih trijumfa bilo je dovoljno da se ekipa nađe u "zlatnoj sredini"

I dok je igrački kadar ekipe na zasluženom odmoru, rukovodstvo kluba uveliko radi na modernizaciji sportskog kolektiva i u tom cilju na zvaničnoj klupskoj Instagram stranici prezentovan je novi klupski grb od kojeg se očekuje da bude masovno prihvaćen među pristalicama sportskog kolektiva iz Razbojne.

Foto: FK Donji Kopaonik

Stari i novi klupski grb

 

Novi grb je takođe kružnog oblika što simbolizuje zajednicu i jedinstvo. Dominantno se u centru nalazi detelina sa četiri lista, keltski simbol sa godinom osnivanja sportskog kolektiva. 1973. U spoljnom prstenu uz ime kluba psotavljene su dve manje deteline sa četiri lsita koje simbolizuju sreću.

 

Svakako ostaje da se vidi kako će ljubitelji fudbala u Razbojni prihvatiti redizajnirani klupski logo, a pored navedenog, pred rukovodstvom kluba su zadaci u formiranju igračkog kadra koji će od naredne jeseni pružiti zapaženije partije i koji će omogućiti da Donji Kopaonik ne strapi za opstanak u drugom stepenu rasinskog okružnog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading