TITULA OSVOJENA U VELIKOM STILU: Ozremica brojala do 12! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona je okončana u velikom stilu.

TITULA OSVOJENA U VELIKOM STILU: Ozremica brojala do 12! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Ozremica Beršići

Fudbalerima Ozremice iz Beršića bila je neophodna pobeda u poslednjoj takmičarskoj rundi u sezonu 2022/23 kako bi stigla do titule šampiona u okviru Opštinske lige Gornji Milanovac i kako bi na prvenstvenoj tabeli bio preskočen Brezak iz Pranjana.

 

Prema očekivanju, u duelu na domaćem terenu protiv Majdana, fudbaleri Ozremice ne samo da su uspeli da stignu do ostvarenja zacrtanog cilja, već su to i učinili na impresivan način. Goste iz Majdana su ispratili kući sa 12 lopti u mreži čime je ostvaren i najubedljiviji trijumf u trofejnoj sezoni.

Nakon okončanja poslednjeg ovosezonskog susreta, Stefan Gačić, fudbaler domaćeg sastava je izjavio:

- Za neke je 13 baksuzan broj, a mi smo baš u 13. sezoni od ponovnog aktiviranja kluba, uzeli titulu. Ekipa je poslednih skoro osam sezona, manje vise ista uz par sitnih promena. Ove sezone zahvaljujući sportskom direktoru Vasoviću konačno smo pronašli kockice koje su nedostajale za šampionski mozaik.

 

 

Treba istaći da je ekipa Ozremice tokom prvog dela šampionata igrala fantastično i prolećne borbe su dočekali kao jesenji šampioni sa sedam bodova prednosti u odnosu na Brezak. I pored činjenice da su mnogi smatrali da je pitanje šampiona rešeno, borbe u nastavku sezone donele su velika uzbuđenja i u samom finišu takmičenja, čak pet ekipa se nadalo promociji u viši takmičarski rang.

Foto: FK Ozremica Beršići

Šampionski tim Ozremice

 

Međutim, Ozremica je pet kola pre kraja sezone, u direktnom duelu savladala sastav iz Pranjana, čime je trasiran put ka peharu koji je u meču protiv Majdana i uspešno okončan.

Od jeseni u Beršićima će se igrati Moravička okružna liga - "grupa Sever".

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading