STAVLJENA JE TAČKA NA JOŠ JEDNU USPEŠNU SEZONU: Nova šampionska titula stigla u Štubik! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo zazvonila šampionska zvona...

STAVLJENA JE TAČKA NA JOŠ JEDNU USPEŠNU SEZONU: Nova šampionska titula stigla u Štubik! (VIDEO)

Foto: FK Branik Štubik

Kako su pre gotovo deset meseci ušli u ovosezonsko takmičenje, fudbaleri Branika iz Štubika i okončali su ga trijumfalno.

 

U poslednjem 30. kolu Borske okružne lige fudbaleri Branika na svom terenu dočekali su ekipu Poleta iz Jabukovca i zbedljivim trijumfom rezultatom 3:0, stavili su tačku na uspešnu sezonu.

Meč nije donosio nikakvo rezultatsko uzbuđenje, a domaćin je prema očekivanju, u laganom ritmu stigao do 25. prvenstvene pobede. Već u šestom minutu Atila Magoši dovodi domaćina do prednosti, a osam minuta kasnije prednost je duplirana pogotkom Bore Davidovića i čini se da je već u tom momentu pitanje pobednika bilo rešeno.

 

 

U nastavku susreta, u 67. minutu mrežu gostiju trese i David Petrović, čime je stavljena tačka kako na navedeni susret, tako i na takmičarsku sezonu, a proslava titule mogla je da počne.

- Borska okružna liga, 30. kolo:

Branik (Štubik) - Polet (Jabukovac) 3:0 (2:0)

Stadion: FK Branik

Strelci: A. Magoši 6`, B. Davidović 14`, D. Petrović 67`

Šampion je sezonu okončao sa skorom od 25 pobeda, četiri remija i jednim porazom (Ključ Površka 1:2) i fantastičnim gol koeficijentom 72:20.

Kako su istakli u redovima sportskog kolektiva iz Štubika, velika iskušenja očekuju ih od jeseni kada će krenuti u žetvu bodova u višem rangu takmičenja, Zoni Istok, a opšta je želja da se ekipa Branika što duže zadrži u četvrtom takmičarskom rangu i postane stabilan zonski ligaš.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading