SEZONA JE OKONČANA, ALI RADOVI UVELIKO TRAJU: Od jeseni klub će imati znatno bolje infrastrukturne uslove! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užurbano se radi u Rudovcima.

SEZONA JE OKONČANA, ALI RADOVI UVELIKO TRAJU: Od jeseni klub će imati znatno bolje infrastrukturne uslove! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Rudovci

Ekipa Radničkog iz Rudovaca sezonu 2022/23 okončala je na sedmoj poziciji Prve beogradske lige - "grupa B" sa ukupno 35 osvojnih bodova.

 

Tokom većeg dela sezone Radnički se nalazio pri dnu tabele i činilo se da im sledi grčevita borba za opstanak, ali je prolećni deo šampionata doneo znatno bolja ostvarenja i klub je zabeležio sedam trijumfa, u odnosu na svega dva jesenja, čime se status beogradskog prvoligaša, nije dovodio u pitanje.

Posebno treba istaći da je ekipa u samom finišu šampionata vezala tri trijumfa (Omladinac Veliko Polje 5:1, Budućnost Zvečka 4:1 i OFK Zabrežje 6:1) u isto toliko odigranih mečeva i samim tim svi u Rudovcima mogu i moraju biti zadovoljni krajnjim ostvarenjem.

I pored činjenice da je borba za bodove okončana, na stadionu u Rudovcima je više nego živo. U toku su radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova nakon kojih će svi i klubu imati 

 

Kako najavljuju iz kluba radovi će biti okončani do početka nove sezone koja startuje već krajem meseca avgusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading