DILEME VIŠE NEMA: Savez je doneo konačnu odluku - Mrkela visoko podigao šampionski pehar! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se pitanje osvajača titule nije ni postavljalo, morao je da se sačeka konačni epilog i odluka komesara za takmičenje.

DILEME VIŠE NEMA: Savez je doneo konačnu odluku - Mrkela visoko podigao šampionski pehar! (FOTO)

Foto: Fudbalski savez Beograda

Odlučujuća borba za šampionski pehar nije odigrana. Meč između OFK Beograda i BSK Borče koji je bio na programu u okviru 30. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana, svoj epilog je dobio za "zelenim stolom", s obzirom da se gostujuća ekipa u planirano vreme nije pojavila na zelenom tepihu Omladinskog stadiona.

 

Nije bilo dileme, da će usled svega navedenog, navedeni susret biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist OFK Beograda, ali je za navedeno morala da se sačeka konačna odluka komesara za takmičenje

 

 

Očekivanja su i ispunjena i "romantičari" su šampioni Srpske lige Beograd za sezonu 2022/23 i istovremeno će od naredne jeseni biti deo višeg ranga takmičenja, Prve lige Beograd.

- Obzirom na to da ekipa FK BSK Borča nije došla na utakmicu 30. Kola Srpske lige Beograd na kojoj je kao gost trebala da nastupa protiv domaće ekipe OFK Beograda, komesar za takmičenje Srpske lige Beograd doneo je Odluku u skladu sa Propozicijama za takmičenje Srpske lige Beograd za takmičarsku sezonu 2022/23 i meč je registrovan rezultatom 3:0 u korist OFK Beograda. Ovime je i razrešena dilema o prvaku Srpske lige Beograd za sezonu 2022/23 i od naredne sezone OFK Beograd će nastupati u Prvoj ligi Srbije - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Beograda.

Pehar namenjen prvaku Srpske lige Beograd na Omladinskom stadionu sportskom direktoru OFK Beograda Andreju Mrkeli uručio Miloš Mirković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading