CILJEVI SU UNAPRED PROKLAMOVANI: Terzić je imao šta da poruči armiji navijača - Evropa i novi stadion su u fokusu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korak, po korak i velikan se vraća na stare staze uspeha.

CILJEVI SU UNAPRED PROKLAMOVANI: Terzić je imao šta da poruči armiji navijača - Evropa i novi stadion su u fokusu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dani slavlja na staroj Karaburmi, konačno su stigli.

 

Fudbaleri OFK Beograda, ovosezonsko takmičenje u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, okončali su trijumfalno. U foto finišu, nadvisili su rivala iz Gornje varoši i stigli do cilja, plasmana u viši rang srpskog fudbalskog takmičenja, Prvu ligu Srbije, a veliko slavlje koje je usledilo nije mogao da pomuti i skandal u poslednjoj takmičarskoj rundi kada se fudbaleri BSK Borče nisu pojavili na travnatom tepihu Omladinskog stadiona.

 

 

Nakon šestogodišnjeg tavorenja u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, "romantičari" su napravili samo prvi korak ka povratku kluba na najveću scenu domaćeg fudbala, a tim povodom javnosti se putem zvanične Instagram stranice obratio i potpredsednik Upravnog odbora plavo-belih, Kostadin Terzić:

- Napravili smo petogodišnji plan gde vidimo OFK Beograd u evropskim takmičenjima i na novom modernom stadionu. Korak po korak, ka cilju. Ljudi koji znaju i vole, zajedno mogu sve, a ja verujem u sebe i ljude koji su preuzeli OFK Beograd. Ovo je tek početak.

 

Reči Kostadina Terzića svakako su milozvučne za sve kojima su plavo-bele boje na srcu, ali svakako veliki ispit za sve struktire "romantičara" počinje već od predstojeće jeseni, kada će klub krenuti u borbu za prvoligaške bodove.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading