IZNENADNA ODLUKA: Piksi se vraća u Srbiju - čeka se prava ponuda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za povratak kući...

IZNENADNA ODLUKA: Piksi se vraća u Srbiju - čeka se prava ponuda!

Foto: Facebook.com

lopta

Leta 2022. godine Stefan Radisavljević je preuzeo kormilo u ekipi Sloge iz Bajine Bašte, ali se na klupi srpskoligaške ekipe zadržao svega dva i po meseca.

 

Tokom navedenog perioda, popularni Piksi je sa bajinobaštanskim crveno-belima u šest prvenstvenih mečeva ostvario skor od dve pobede, jednog remija i tri poraza i u momentu kada je u drugoj polovini meseca septembra napustio kormilo kluba iz grada podno obronaka planine Tare, Sloga je bila osmoplasirana ekipa zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Krajem devetog meseca prethodne godine Radisavljević je prihvatio poziv trenera Dragana Aničića i preselio se u redove pljevaljskog Rudara gde je imao ulogu pomoćnog trenera.

O vremenu provedenom u Pljevljima, Radisavljević je u razgovoru za portal "Srbijasport.net" izjavio:

- U Pljevljima smo proveli osam meseci i uspeli preko baraža da obezbedimo opstanak. Bilo je izuzetno teško i zahtevno, ali smo mukotrpnim radom i zalaganjem prevazišli sve prepreke koje je takmičenje nosilo sa sobom. Za mene je to bilo veliko iskustvo, kako u fudbalskoj struci, tako i na privatnom planu. U međuvremenu sam upisao PRO licencu i time zaokružio jednu interesantnu sezonu.

Foto: OFK Beograd

Iz perioda dok je radiona staroj Karaburmi - Stefan Radisavljević

 

- Stefan Radisavljević:

Datum rođenja: 19. april 1992. g.

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: Zemun (Zemun)-pomoćni trener; Zemun U-19 (Zemun); OFK Beograd (Beograd)-pomoćni trener; Sloga (Bajina Bašta); Rudar Pljevlja (Crna Gora)-pomoćni trener

Napomena: Kao trener radio je u mlađim kategorijama BSK Borče, OFK Beograda i Zemuna.

Mladi tridesetjdnogodišnji stručnjak ovog leta želi da se vrati u srpski fudbal i sedne na klupu neke od ambicioznijih ekipa srpskog fudbala:

- Bilo bi izazovno voditi neku od prvoligaških ekipa, ali ni manje interesantno raditi u nekoj od ambicioznih srpskoligaša. Leto je dugo, treba biti strpljiv i doneti pravu odluku - zaključio je popularni Piksi i ostaje nam da sačekamo i vidimo gde će mladi stručnjak nastaviti svoju trenersku karijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading