TRENERSKA TRANSFER BOMBA: Sa Zvezdom je bio šampion Evrope - odlučio je da se vrati iz inostranstva i sedne na klupu srpskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u domaći fudbal.

TRENERSKA TRANSFER BOMBA: Sa Zvezdom je bio šampion Evrope - odlučio je da se vrati iz inostranstva i sedne na klupu srpskog kluba!

Foto: Starsport

Fudbaleri kruševačkog Trayala nisu uspeli u nedavno okončanoj sezoni u okviru Prve lige Srbije da sačuvaju status člana drugoligaškog karavana srpskog klupskog fudbala. Nakon samo godinu dana vraćaju se u Srpsku ligu Istok, ali prvi potezi rkovodstva kluba, govore da popularni "gumari" imaju plan da se ekspresno vrate u takmičenje koje su neslavno okončali.

 

Kruševački, sada već srpskoligaš, doneo je odluku da se zahvali na saradnji dosadašnjem šefu stručnog štaba Miljojku Gošiću, a sa njim klub napuštaju i trener Milan Nikolić, kao i trener golmana Nemanja Ratajac.

Ekipa neće dugo biti bez prvog trenera, s obzirom da je rukovodstvo brzo reagovalo i na mesto stručnog štaba postavilo Ivicu Momčilovića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde sa kojom se 1991. godine popeo na krov Evrope.

Pedesetpetogodišnji stručnjak dugi niz godina radio je kao pomočni trener kluba sa stadiona "Rajko Mitić", a tokom sezone 2020/21 bio je i savetnik u redovima Levskog iz Sofije.

Foto: Starsport

Ivica Momčilović u stručnom štabu Crvene zvezde

 

Pred Momčilovićem je težak zadatak povratka kluba na prvoligašku scenu, a kako bi do toga i došlo, prvi zadatak je formiranje rostera koji će moći da odgovori zacrtanim ciljevima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading