TITULA GORKOG UKUSA: Baraž je bio neumoljiv - šampion ostao bez višeg ranga takmičenja! Slavlje ipak nije izostalo! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir vorih

Sport

06.06.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosferu nije mogao da poremeti neuspeh u baraž susretu.

TITULA GORKOG UKUSA: Baraž je bio neumoljiv - šampion ostao bez višeg ranga takmičenja! Slavlje ipak nije izostalo! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Polet 1930 Aleksandrovac

Fudbaleri Poleta 1930 iz Aleksandrovca takmičarsku sezonu 2022/23 u okviru Opštinske lige Žabari, okončali su sa skorom od deset pobeda, tri remija i jednog poraza, što je bilo dovoljno za osvajanje šampionskog pehara i plasmana u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, Međuopštinsku ligu Mlava.

 

Za protivnika u presudnom susretu imali su šampiona Opštinske lige Žagubica, sastav Homoljca iz Žagubice, a odlučujući meč odigran je na neutralnom terenu u Šatonju, domu fudbalera Omladinca.

Uoči baraž susreta, ekipi Poleta 1930 uručen je pehar namenjen šampionu, a njega je podigao kapiten aleksandrovačkog sportskog kolektiva, Veljko Marjanović.

 

 

I pored činjenice da je gotovo 70 minuta meča, kiša lila kao iz kabla, obe ekipe su pružile partiju koja je mogla da zadovolji sve prisutne ljubitelje fudbala, ali je susret po isteku 90 minuta igre, okončan početnik rezultatom 0:0, tako da se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. U penal ruletu, fudbaleri iz Žagubice bili su srećniji i spretniji čime su obezbedili plasman u viši rang takmičenja i od naredne jeseni će biti deo međuopštinskog fudbalskog ranga.

Ekipa iz Aleksandrovca i u narednoj sezoni, osmi put u kontinuitetu, biće deo Opštinske lige Žabari, ali to nije sprečilo navijače Poleta 1930 da pesmom isprate svoje ljubimce sa terena, a po dolasku u Aleksandrovac priređen je doček koji će svakako ostati u sećanju svim fudbalerima koji su u aktuelnoj sezoni nosili opremu crveno-belih boja

 

 

Mora se napomenuti da je baraž susretu prisustvovao i omiljeni navijač aleksandrovačkog kluba, mali Neca. U pitanju je momak čija je ljubav prema klubu neizmerna i usled toga je omiljen među svim strukturama Fudbalskog kluba Polet 1930 iz Aleksandrovca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading