BEOGRADSKO MORE NE PRIJA RAVNOGORCIMA: Strmoglavi pad "crne trojke"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna sezona "crne trojke"...

BEOGRADSKO MORE NE PRIJA RAVNOGORCIMA: Strmoglavi pad "crne trojke"!

Foto: KFK Ravna Gora

Nada poslednja umire, ali nakon susreta 26. kola Prve beogradske lige - "grupa A" definitivno je jasno da se ekipa KFK Ravne Gore, nakon samo jedne sezone, vraća u niži rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Beograd - "grupa B".

 

U psolednjoj takmičarskoj utakmici, popularna "crna trojka" na igralištu fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, poražena je od mirijevskog Balkana rezultatom 1:3, čime su "ravnogorci" takmičenje okončali na poslednjoj poziciji sa skorom od pet pobeda, tri remija i 18 poraza i svega 18 osvojenih bodova.

Meč protiv sportskog kolektiva sa Mirijeva odigran je pred stotinak ljubitelja fudbala, a pitanje pobednika bilo je rešeno u samom finišu meča. Golovima Stefana Stojanović u 77. i Uroša dimitrijevića u 79. minutu, Balkan je stigao do značajne rezultatske prednosti koja je pogotkom Nikole Čvorovića u 81. minutu prepolovljena, ali su sve nade domaćina "pale u vodu" tri minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Vuka Lečića, kada je mrežu Miodraga Matića zatresao Nemanja Šegrt.

Foto: KFK Ravna Gora

Povratak u međuopštinski takmičarski rang

 

- Prva beogradska liga - "grupa A", 26. kolo:

KFK Ravna Gora (Beograd) - Balkan (Mirijevo) 1:3 (0:0)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Gledalaca: 100

Sudija: Vuk Lečić (Beograd)

Strelci: N. Čvorović 81`; S. Stojanović 77`, U. Dimitrijević 79`, N. Šegrt 87`

Žuti kartoni: C. Stevanović (KFK Ravna Gora); S. Stojanović (Balkan)

KFK Ravna Gora (Beograd): Matić, Knežević, Barać, Nikolić, Baranin, Kuručev (Stanković, Đurović), Vučković (Banjalić), Stevanović (Sotirović), Čvorović, Petrić, Jekić.

Balkan (Mirijevo): Stošić, Miladinović (Nikolić), M. Stojanović, Grujić (Perović), Simonović (Vesić), S. Stojanović, Dimitrijević, U. Savić (I. Savić), Jevtić (Jaramaz), Šegrt, Šajinović.

Navedenim susretom misija KFK Ravne Gore u prvoligaškom karavanu beogradskog fudbala je okončana i od narede jeseni klub će ponovo biti deo međuopštinskog fudbalskog ranga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading