ODLIČAN 5: Radnički 1924 se oprostio od svojih navijača ubedljivim trijumfom - sastav iz Kočana želi da se isprsi i pred šampionom u poslednjem kolu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.06.2023

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona se mora smatrati uspešnom.

ODLIČAN 5: Radnički 1924 se oprostio od svojih navijača ubedljivim trijumfom - sastav iz Kočana želi da se isprsi i pred šampionom u poslednjem kolu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Fudbaleri Radničkog 1924 iz Kočana oprostili su se od svojih navijča za sezonu 2022/23, ubedljivim trijumfom nad Baličevcem i sa puno optimizma putovaće u Balajnac gde će odmeriti snagu sa šampionom koji će od jeseni biti deo zonskog fudbalskog ranga.

 

Pre dve nedelje, sportski kolektiv iz Kočana, možda i iznenađujuće je poražen na domaćem bunjištu od Moravca iz Čečine rezultatom 2:4, ali su se brzo vratili na pobednički kolosek i u susretu 29. kola Nišavske okružne lige, savladali su rivala koji se nalazi u donjem delu tabele.

Tokom prvog perioda igre domaćin je dva puta pronašao put lopti do mreže Baličevca, a u listu strelaca upisali su se Marko Vučković koji je mrežu zatresao nakon solo prodora, kao i Mihajlo Tasić koji je goste matirao fantastičnim udarcem sa 25 metara.

U nastavku meča Ćerimović psotiže treći, da bi Mihajlo Tasić novom bombom sa dvadesetak metara postigao svoj drugi, a ukupno četvrti pogodak Radničkog 1924.

Do kraja meča gosti uspevaju da stignu do počasnog pogotka, da bi "tački na i" stavio Marko Vučković koji je svoj drugi pogodak na meču, kao i Tasić, psotigao sa prilične udaljenosti.

 

- Nišavska okružna liga, 29. kolo:

Radnički 1924 (Kočane) - Baličevac (Baličevac) 5:1 (2:0)

Stadion: FK Radnički

Strelci za domaću ekipu: M. Vuković (2), M. TAsić (2) i Ćerimović

Ovom pobedom Radnički 1924 iz Kočana nastavlja borbu za treću poziciju okružnog takmičenja niškog fudbala, ali kako bi do željenog ostvarenja i stigli moraće narednog vikenda da slave na najtežem mogućem gostovanju u Balajncu gde će se sastati sa ekipom Zemljoradnika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading