JAVNOSTI SE OBRATIO I MRKELA: Čestitao je svima na velikom uspehu, a zatim izjavom oduševio navijače - nema stajanja, krajnji cilj se zna!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.06.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje je okončano na ne baš najbolji način, ali to nije sprečilo pristalice plavo-belih boja da uspeh burno proslave.

JAVNOSTI SE OBRATIO I MRKELA: Čestitao je svima na velikom uspehu, a zatim izjavom oduševio navijače - nema stajanja, krajnji cilj se zna!

Foto: Starsport

Poslednjeg vikenda meseca maja, sada već davne 2017. godine fudbaleri OFK Beograda na svom Omladinskom stadionu savladali su lazarevačku Kolubaru rezultatom 5:2, ali su sa svega tri prvenstvene pobede i 18 osvojenih bodova takmičenje u Prvoj ligi Srbije okončali kao poslednjeplasirani tim i usledila je selidba u srpskoligaški fudbalski karavan.

 

Punih šest sezona "romantičari" su pokušavali da se vrate u drugi stepen srpskog klupskog fudbala, a to ime je konačno pošlo za rukom ovog proleća. Meč poslednjeg 30. kola Srpske lige Beograd, nije odigran. Sportski kolektiv iz Borče se nije pojavio na travnoatom tepihu stadiona na staroj Karaburmi i izvesno je da će komesara za takmičenja vrlo brzo navedeni susret registrovati službenim rezultatom 3:0 u korist momaka u plavo-beloj sportskoj opremi, čime će OFK Beograd i zvanično postati deo prvoligaškog karavana.

 

 

I pored svega što je pratilo neodigrani susret, sportski direktor "romantičara" Andrej Mrkela, nije krio zadovoljstvo:

- Veliki uspeh na koji se čekalo šest godina. Čestitam stručnom štabu, igračima, kao i svim ljudima u klubu. Ponosan sam na ono što smo uradili u ovih pet meseci - istakao je Mrkela, a zatim dodao:

- Nema stajanja. Na pola samo puta. Krajnji cilj je Superliga Srbije - reči su koje će odzvanjati u ušima svih pristalica kluba sa stare Karaburme.

Foto: OFK Beograd

Prva liga je samo prolazna stanica

 

Da podsetimo, OFK Beograd je aktuelnu sezonu okončao sa 19 pobeda, deset remija, a jedini neuspeh plavo-beli su doživeli 27. avgusta prethodne godine, kada su u meču trećeg kola poraženi na stadionu u Ulici Vojislava Ilića, od ekipe Sinđelića rezultatom 0:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading