IPAK NIŠTA OD SUPERLIGE: Na lozničkom "Lagatoru" se naredne sezone neće igrati mečevi elitnog ranga srpskog fudbala?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja su se raspršila kao mehur od sapunice.

IPAK NIŠTA OD SUPERLIGE: Na lozničkom "Lagatoru" se naredne sezone neće igrati mečevi elitnog ranga srpskog fudbala?

Foto: FK Loznica

Radovi na novom fudbalskom objektu u Loznici privode se kraju. I dok novi stadion pleni svojim izgledom, veliko razočarenje svojim navijačima priredili su fudbaleri u zeleno-beloj sportskoj opremi koji su u nedavno okončanom takmičenju, izgubili status prvoligaške ekipe i od naredne jeseni takmičiće se u trećem rangu srpskog klupskog fudbala.

 

 

I pored navedenog, ljubitelji fudbala u Loznici nadali su se da će u predstojećoj sezoni 2023/24 ipak imati prilike da gledaju superligaški fudbal. Naime, usled rekonstrukcije stadiona na Banovom brdu, prvobitna zamisao rukovodstva Čukaričkog, bila je da naredne sezone svoje mečeve kao domaćin igra upravo na novom "Lagatoru", ali kako se nezvanično saznaje, do toga ipak neće doći.

Naime, crno-beli da Banovog brda prvenstvene mečeve će ipak igrati u Beogradu, mada i dalje nije poznato na kom stadionu.

Foto: Starsport

Objekat na Banovom brdu uskoro dobija potpuno novi izgled

 

Istovremeno, pod velikim znakom pitanja su i međunarodni susreti. Prilikom prijave za Evro kupove, Čukarički je kao domaći stadion, prijavio objekat u Ljutice Bogdana, tako da sada evropska kuća fudbala UEFA, mora da odobri promenu.

Kada je reč o novom izgledu stadiona FK Čukarički, planirano je proširenje zapadne i izgradnja severne tribine, čime će stadion na Banovom brdu imati tri tribine i sve će biti pokrivene što će u značajnoj meri poboljšati uslove na navedenom sportskom objektu.

Ostaje da se vidi hoće li se na velelepnom objektu od jeseni igrati samo srpskoligaški fudbal, ili će Evropa imati prilike da se uveri u blagodeti stadiona kojim se fudbalska Srbija ponosi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading