VAŽNO SAOPŠTENJE FUDBALSKOG SAVEZA: Trofej se ne može dodeliti pre odluke komesara za takmičenje - OFK Beograd još uvek NIJE ŠAMPION!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Umesto da se uživa u fudbalu i neizvesnosti poslednje takmičarske runde, srpski fudbal potresa veliki skandal.

VAŽNO SAOPŠTENJE FUDBALSKOG SAVEZA: Trofej se ne može dodeliti pre odluke komesara za takmičenje - OFK Beograd još uvek NIJE ŠAMPION!

Foto: FSB

Utakmica poslednjeg 30. kola Srpske lige Beograd u kojoj su trebale da se sastanu ekipe OFK Beograda i BSK-a iz Borče, a koja je odlučivala i o novom šampionu i putniku u Prvu ligu Srbije, nije odigrana, s obzirom da se gosti nisu pojavili na Omladinskom stadionu.

 

Shodno navedenom, Fudbalski savez Beograda javnosti se obratio hitnim saopštenjem koj prenosimo u celosti:

 

 

- Obzirom na to da ekipa FK BSK Borča nije došla na utakmicu 30. Kola Srpske lige Beograd na kojoj je kao gost trebala da nastupa protiv domaće ekipe OFK Beograda, komesar za takmičenje Srpske lige Beograd u ponedeljak će zatražiti pisano izjašnjenje FK BSK Borča o razlozima nedolaska. Nakon toga, komesar za takmičenje Srpske lige Beograd u najkraćem mogućem roku doneće Odluku u skladu sa Propozicijama za takmičenje Srpske lige Beograd za takmičarsku sezonu 2022/23.

Po završenoj registraciji neodigrane utakmice i registraciji svih utakmica 30. kola Srpske lige Beograd, biće proglašen prvak za sezonu 2022/23.

Takođe, obaveštavamo javnost da pehar koji je navodno danas primila ekipa OFK Beograda nije pehar namenjen prvaku Srpske lige Beograd, niti je uručen od strane zvaničnih lica FS Beograda, jer isti ne može biti uručen pre odluke komesara za takmičenje Srpske lige Beograd.

Igra se nastavlja, ovoga puta van terena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading