DOSTA JE BILO: Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, doneli zajedničku odluku - KRAJ KARIJERE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju poslednju igračku sezonu neće pamtiti po najboljem.

DOSTA JE BILO: Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, doneli zajedničku odluku - KRAJ KARIJERE!

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala na neslavan način okončali su takmičarsku sezonu 2022/23. Nakon samo godinu dana učešća u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala. popularni "gumari" vraćaju se u istočnu grupu srpskoligaškog karavana, a susret protiv beogradskog Rada u poslednjem 7. kolu plej-aut faze Prve lige Srbije, svakako će ostati u sećanju dvojice fudbalera.

 

Naime, poslednji zvižduk delioca pravde na pomenutom meču između "gumara" i "građevinara", označio je i kraj igračke karijere dvojice sjajnih fubdlaera koji su godinama unazad nosili opremu žuto-crne boje.

Reč je o levom beku Igoru Petroviću i veznom fudbaleru Predragu Pavloviću.

Igor Petrović je leta 2016. godine iz varvarinskog Temnića 1924 stigao u reove Trayala, što je ujedno i njegov treći dolazak u redove "gumara". Fudbalski je prohodao u crveno-belom dresu kluba sa beogradske "Marakane", a najeći deo karijere, a dugi niz godina nastupao je i za kruševački Napredak, kao i za Mladost iz Lučana.

Foto: FK Trayal

Levi bek - Igor Petrović

 

- Igor Perović:

Datum rođenja: 18. mart 1987. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Napredak (Kruševac), Mladost (Lučani), Moravac Orion (Mrštane), Temnić 1924 (Varvarin), Trayal (Kruševac)

Predrag Pavlović je ponikao u redovima Partizana, a tokom karijere pored brojnih domaćih klubova, internacionalno iskustvo je sticao u Mađarskoj i Litvaniji. Leta 2020. godine poneo je dres Trayala u kojem je sada i okončao igračku karijeru.

Foto: FK Trayal

Vezni fudbaler - Predrag Pavlović

 

- Predrag Pavlović:

Datum rođenja: 19. jun 1986. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Napredak (Kruševac), Teleoptik (Zemun), Debrecin (Mađarska), Metalac (Gornji Milanovac), OFK Beograd (Beograd), Novi Pazar (Novi Pazar), Suduva (Litvanija), Mladost (Lučani), Trayal (Kruševac)

Kako se saznaje obojica će ostati u redovima "gumara", a svoje bogato iskustvo će u narednom periodu prenositi mladim fudbalerima kruševačkog, sada već, srpskoligaša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading